Menu

Futbal

Anglická Premier League

Brighton & Hove Albion – Manchester City

0:4

koniec (0:3)

25.04.2024, 21:00 • Amex Stadium, Falmer • 29. kolo • Lissko (@Lissko11)

62

Manchester City dal gól! Barco zabudol na pravom krídlena Walkera. Ten si loptu potiahol. chcel zakončiť, ale Steele vybeol a loptu mu v vypichol. Následne sa k lopte dostal úplne voľný JULIÁN ÁLVAREZ, ktorý zakončoval v podstate do prázdnej brány.

34

Manchester City dal gól! Predstavenie hostí pokračuje. Domáci chybovali v rozohrávke. Dunk doslova zašil prihrávkou Barca, ktorý o loptu prišiel. Dostal sa k nej PHIL FODEN a ten z vnútra pokutového územia pridáva svoj druhý gól v zápase.

26

Manchester City dal gól! K realizácii priameho kopu sa postavil PHIL FODEN. Loptu chcel poslať krížne k tyči, ale jeho pokus tečoval Gross, ktorý tak zmiatol Steela v domácej bráne a ten už nestihol zareagovať.

17

Manchester City dal gól! Veľmi pekná akcia hostí slávila úspech. Kyle Walker sa uvoľnil na pravej strane. Poslal dobrý center do pokutového územia, kde hodil krásnu rybičku KEVIN DE BRUYNE a prudkým zakončením hlavou otvára skóre dnešného zápasu.

Brighton & Hove Albion – Manchester City

0:4

koniec (0:3)

Späť na online

Góly: 17. De Bruyne, 26. Foden, 34. Foden, 62. J. Álvarez

Karty:   35. Veltman (BRN), 77. Baleba (BRN)

Držení míče: 35 % : 65 %.
Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 4:8. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 10:3.

Brighton & Hove Albion: Steele – Veltman (46. Offiah), van Hecke, Dunk (C), Barco – Groß, Baleba – Lallana (46. Adingra), Moder (57. Igor), Pedro – Welbeck (76. O'Mahony).
Náhradníci: Verbruggen – Webster, Buonanotte, Enciso, Fati.

Tréner: Roberto De Zerbi

Manchester City: Ederson – Walker (C) (79. Lewis), Akanji, Aké, Gvardiol – Rodri (79. Gómez) – B. Silva (79. Doku), De Bruyne (73. Grealish), Kovačić, Foden (73. Nunes) – J. Álvarez.
Náhradníci: Ortega – Dias, Stones, Bobb.

Tréner: Pep Guardiola

Rozhodca: Gillett – Cann, Davies