Menu

Futbal

FORTUNA:LIGA - Skupina o titul

SK Slavia Praha – FC Viktoria Plzeň

3:0

koniec (2:0)

15.05.2024, 19:30 • Fortuna Arena, Praha-Vršovice • 3. kolo • Libor Kokoška cz

Tipsport: 1.53 4.54 5.79

Z naší strany je to dnes vše, my děkujeme za pozornost a přejeme příjemný zbytek středečního večera. (21:37:32)
Zápas je u konce. Slavia z dnešního šlágru bere všechny tři body a stále tak živí své titulové naděje. Míček je ale na straně Sparty, který už v sobotu může slavit mistrovský titul.

Slavia vlétla do zápasu jako uragán. Nejdříve dokázal Jedlička střílený centr Oscara Dorley srazit pouze k Ondřeji Zmrzlému, který se ve stoprocentní šanci nemýlil. Druhou brankou, a to parádním způsobem, přidal sám Oscar Dorley, když dalekonosnou trefou k levé tyči rozvlnil síť plzeňské branky.

Třetí branku zápasu přidal v samém závěru zápasu Václav Jurečka, který si po dlouhém pasu od Matěje Juráska v silovém souboji odstrčil Dweha a zkušeně poslal míč za záda Jedličky.

90+12

Konec zápasu.

90+11

Rozhodčí posoudil gól Slavie jako platný!

90+11

Zápas se díky intervencím VARu prodloužil až na 100 minut. Utkání by ale mělo v následujících vteřinách být ukončeno.

90+8

90+8. Václav JUREČKA - 3:0

90+8

Dílo Slavie je dokonáno! Jurásek dlouhým pasem vyslal nabíhajícího VÁCLAVA JUREČKU, který v silovém souboji odstrčil Dweha a zkušeně ve stoprocentní šanci poslal míč k pravé tyči plzeňské branky! Hosté se ještě dožadují u rozhodčího revize gólu, ten teď tak diskutuje s VARem.

90+7

Zafeiris se rychlým pasem z otočky snažil najít nabíhajícího Zmrzlého, jako první se ale k míči dostal jeden z obránců Slavie, který bez větších problémů nahrával pod sebe na Jedličku.

90+6

Zmrzlý se prosmýkl po levé straně hřiště, několikrát přešlápl míč, jeho pokus ale mezi tři tyče domácí branky nemířil a skončil v zámezí za brankou Jedličky.

90+5

Jurečka byl v souboji o míč s Kalvachem pozdě a přišlápl nohu plzeňského technika. Viktorie se snaží najít díry v domácí obraně, zatím marně. Čas navíc neúprosně ubíhá směrem ke konci zápasu.

90+4

Rozhodčí situaci jako penaltovou neposoudil. Hra bude pokračovat.

90+4

Po zákroku na Juráska ve vápně se domácí dožadují penalty, rozhodčí Rouček celou situaci diskutuje s VARem.

90+3

Rozehrání plzeňské standardky předcházela ještě krátká strkanice Chorého s jedním z domácích hráčů. Kalvach následně dokázal poslat míč pouze do míst, kam vyběhl Staněk.

90+2

Masopust basketbalově clonil Chorému, což rozhodčí posoudil jako nedovolený zákrok. Kalvach si tak staví míč k další standardní situaci z hloubi hřiště.

Hlavní rozhodčí nastavuje osm minut.

90

Střídání v týmu SK Slavia Praha:
ze hřiště odchází David Douděra, přichází Christos Zafeiris,
ze hřiště odchází Petr Ševčík, přichází Conrad Wallem.

90

Plzeň se po zisku míče na polovině vrhla do rychlého brejku, nevyřešila to ale vůbec ideálně. Na konci akce stál Jirka, který si míč ale nezpracoval vůbec ideálně a byl nakonec jedním z vršovických stoperů od balónu odtlačen.

88

Jurečka se prosmýkl okolo Dweha, který neměl jinou možnost, než ho stáhnout k zemi. Slavia teď tak bude mít nějaký čas, aby svůj herní projev uklidnila a hrála dál od své branky.

88

Jirka se pokusil napodobit svého spoluhráče a po krátké kombinaci na polovině Slavie to zkusil zdálky po zemi. Jeho trefa ale neměla gólové parametry a letěla několik metrů od domácí branky.

87

Dlouhý aut z pravé strany se odrazil na hranici šestnáctky ke Kalvachovi, který si elegantně obešel sešívaného obránce a tvrdou přízemní střelou k levé tyči to zkusil. Staněk ale dokázal zareagovat a balón vyrazit.

86

Kalvach našel povedeným centrem za zadní tyči nabíhajícího Chorého, ten se snažil hlavičkou nahrát pod sebe, do trajektorie míče ale zasáhl jeden z domácích hráčů.

86

Dorley byl v souboji s Chorým pozdě a zfauloval ho, západočeský střelec se dožaduje žluté karty pro domácího hráče, ale marně.

86

Dobře mířený centr letěl na hlavu Ogbua, ten ale razantní trefou nedokázal míč nasměrovat mezi tři tyče plzeňské branky.

85

Po další plzeňské ztrátě na vlastní polovině centroval Douděra na zadní tyč. Hranáč měl co dělat, aby balón uklidil do zámezí.

84

Po nedovoleném přistrčení od Hranáče Slavia zahrávala volný kop z poloviny hřiště. Dlouhý pas na nabíhajícího Jurečku ale nebyl přesný a míč tak skončil v zámezí.

Dnešní utkání sleduje 17895 diváků.

82

Jurečkův pokus z úhlu po průniku vršovického útočníka po levé straně hřiště dokázal Jedlička zlikvidovat.

80

Střídání v týmu SK Slavia Praha:
ze hřiště odchází Mojmír Chytil, přichází Mick Van Buren.

80

Juráskův pokus o přenesení hry na druhou stranu hřiště smolně srazil Dweh na roh.

78

Slavia teď buší na hostující obranu. Do největší šance se dostal Jurásek, z těžké pozice u levé tyče se ale po centru hlavou neprosadil.

77

Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
ze hřiště odchází Pavel Šulc, přichází Erik Jirka.

77

Na konci povedené domácí akce, kterou nastartoval dlouhý pas po lajně na Jurečku, stál domácí kapitán Ševčík, zpoza vápna ale bránu Plzně přestřelil.

76

Po nahrávce od Vydry se Chorý pokusil otočit okolo obránce, zapomněl si ale nejdřív zpracovat míč, který mu nakonec utekl daleko od nohy k jednomu z obránců.

75

Kalvach se pokoušel najít hlavu Hejdy, ten se ale přes dva sešívané obránce k zakončení nedostal.

75

Douděra byl v souboji s Vydrou pozdě a zfauloval ho. Kalvach si tak už staví míč k zajímavě vypadají standardní situaci.

73

Střídání v týmu SK Slavia Praha:
ze hřiště odchází Ivan Schranz, přichází Matěj Jurásek,
ze hřiště odchází Lukáš Provod, přichází Václav Jurečka.

73

Milan Havel byl v souboji o míč pozdě a skluzem tvrdě poslal k zemi Zmrzlého. Od rozhodčího si za svůj zákrok na polovině hřiště oprávněně vysloužil karetní potrestání.

Lukáš Kalvach si v minulém zápase připsal 200. start v dresu plzeňské Viktorie, dokázal ho navíc osladit jubilejní 30. asistencí.

71

Slavia pokračuje v kombinaci na vlastní polovině. hru se rozhodl zrychlit dlouhým nákopem na Provoda, který byl ale v hlavičkovém souboji s Traorém zfaulován.

70

Hejda narychlo rozehraným volným kopem z poloviny hřiště chtěl vyslat Chorého, ten se k balónu sice dostal, přes Ogbua se ale nepotlačil a následně sám smolně poslal míč do zámezí.

69

Slavia i přes vysoké napadání Plzně poměrně v poklidu kombinuje na vlastní polovině.

68

Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
ze hřiště odchází Cadu, přichází Milan Havel.

66

66. Gólu Provoda předcházel ofsajd

66

Gól Slavie nakonec neplatí kvůli ofsajdu! Po ztrátě Traoerého se k míči dostal Dorley, ten šikovně posunul míč do strany na nabíhajícího Provoda, který ranou k bližší tyči prostřelil gólmana Jedličku. Domácí oslavy gólu ale byly předčasné, do hry totiž ještě zasáhl pomezní rozhodčí, který si všimnul Provodova nedovoleného postavení.

65

Zmrzlý se snažil dlouhým pasem na levé křídlo zrychlit hru, do přihrávky dal ale větší razanci než měl a míč tak skončil v zámezí.

Pro Jindřicha Trpišovského je Miroslav Koubek neoblíbeným protivníkem. Tito dva trenéři se potkali už osmkrát, šestkrát ze zápasu odcházel spokojenější Miroslav Koubek. Ten dokázal vršovického lodivoda porazit se čtyřmi týmy, nejcennější skalpy si připsal na lavičce Hradce Králové, kde dvakrát po sobě dokázal zdolat Slavii.

64

Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
ze hřiště odchází Jhon Mosquera, přichází Matěj Vydra,
ze hřiště odchází Lukáš Červ, přichází Ibrahim Traoré.

63

Přenesení Ogbua na druhou stranu hřiště nebylo přesné, míč skončil v zámezí.

62

Nízký centr kapitána Ševčíka na přední tyč tečoval Provod, nedokázal ale balón nasměrovat mezi tři tyče.

61

Dorley si z hostujícího stopera Dweha udělal povedenou kličkou dobrý den, jeho prudký pas před plzeňskou branku ale skončil sražený v zámezí. Slavia tak bude kopat roh.

60

Slavia kombinuje na polovině soupeře a snaží se najít skulinky v obraně Plzně.

59

Ševčík šikovně prostrčil míč na nabíhajícího Chytila, který razantní přihrávkou našel na vzdálenější tyči nabíhajícího Zmrzlého, ten střelou ze skluzu, navíc stíhán Dwehem, jen těsně minul tři tyče plzeňské branky.

59

Jako první u dlouhého nákopu Jedličky byl Zima, který v silovém souboji s Chorým odkopl míč raději do zámezí.

57

Útočné snažení Slavie zastavil rozhodčí, který si všiml nedovoleného zákroku na Červa. Jedlička tak bude rozehrávat z vlastního vápna.

56

Dorley si na polovině soupeře šikovně pokryl míč tělem a nakonec si vynutil i faul. Domácí tak budou zahrávat další nadějně vypadající volný kop.

56

56. Chytilova střela do břevna

56

Chytil převzal na hranici šestnáctky míč, otočil se s ním a nečekanou střelou z dálky rozezněl břevno plzeňské svatyně. Tohle by byl další krásný gól Slavie!

55

Chytil se z ničeho nic objevil s míčem na noze na úrovni penaltového puntíku, dva obránce před sebou ale prostřelit nedokázal.

54

Hráči Plzně se ještě snaží rozhodnutí rozhodčího reklamovat, ten je ale neoblomný.

53

53. Zrušená penalta Plzně

53

Rozhodčí po důkladném zkoumání penaltu zrušil. Tohle se bude ještě dlouho probírat.

51

Rozhodčí se jde podívat na video. Otázkou je, zda se řeší jestli to bude penalta, nebo posuzuje, jestli se nejednalo o zákrok dokonce na červenou.

50

Rozhodčí nadále komunikuje s videorozhodčím, což se nelíbí domácím fanouškům, kteří hlasitě pískají.

49

Mosquera už je v péči doktorů a vypadá, že bude v pořádku. Hráči Slavie se snaží přesvědčit rozhodčího, že se o faul nejednalo, ten diskutuje své rozhodnutí s VARem.

47

Penalta! Po druhém dlouhém autu Dweha se míč dostal až k Mosquerovi, kterého Ogbu nešikovně při pokusu odkopnout míč kopl do obličeje. Ogbuovi se v důležitých zápasech opravdu nedaří.

47

Dlouhý Dwehův centr sice směřoval do domácí vápna, jako první byl ale u balónu jeden z domácích hráčů. Tlak Plzně přesto ale bude pokračovat.

46

Hosté brzo ztratili balón a dali možnost sešívaným přejít do útoku. Dlouhý balón měl vyslat do úniku Chytila, ten se ale v souboji nechal odstrčit Dwehem.

46

Začal druhý poločas.
Úvodní výkop druhého poločasu obstarají Viktoriáni.
Hráči se už pomalu vrací na trávník. Druhé dějství dnešního klání se za chvíli rozeběhne.
Slavia vlétla do zápasu jako uragán. Nejdříve dokázal Jedlička střílený centr Oscara Dorley srazit pouze k Ondřeji Zmrzlému, který se ve stoprocentní šanci nemýlil. Druhou brankou, a to parádním způsobem, přidal sám Oscar Dorley, když dalekonosnou trefou k levé tyči rozvlnil síť plzeňské branky.
Druhý poločas začne přibližně v 20:34.

45+1

První poločas skončil.

45+1

I tentokrát ukončil hostující útočné snažení rozhodčí, který pískl faul na jednoho z obránců. Na hřišti jsou teď zdravotníci a ošetřují hráče z obou klubů.

45+1

Kalvachův centr byl jedním z obránců odhlavičkován do zámezí. Plzeň tak bude mít další příležitost.

45+1

Centr Kalvacha bránu Slavie neohrozil. Jeden z domácím hráčů o chvilku později zůstal po hlavičkovém souboji ležet na zemi, balón ale skončil v zámezí za brankou a Plzeň tak bude zahrávat roh.

45

Hlavní rozhodčí nastavuje 1 minutu.

45

Zákrok na Chorého rozhodčí jako faul ještě neposoudil, faul na Červa domácím už ale neprošel. Plzeň bude z poloviny hřiště zahrávat volný kop.

44

Cadu se vyznamenal v v rychlostním souboji předčil Zmrzlého. Po výměně balónu s Hranáčem byl navíc levým wingbackem Slavie zfaulován.

43

Sérii hlavičkových soubojů museli domácí obránci svést ve vlastním vápně, aby odvrátili hrozbu Plzně z rohu. Vyznamenal se Ogbu, následně si pro míč vyskočil Staněk.

42

Červ prostrčil míč do strany na Mosqueru, který se snažil nízkým stříleným centrem najít Chorého. Míč ale skončil sražený jedním z obráncům v zámezí.

41

Plzeň kombinuje na polovině soupeře, zatím bez výsledku.

Jindřich Staněk se stal na trase Plzeň – Slavia nejdražším přestupem v historii. Překonal přesun Pavla Fořta, který na začátku tisíciletí za necelých 20 miliónů ve svých devatenácti letech zamířil do vršovického celku. Za ten odehrál 117 zápasů a vstřelil 30 gólů.

40

Šanci Plzně ukončil těsně po rozehrání rohu rozhodčí, který si všiml pádu jednoho z domácím. Zda to bylo opravdu po postrčení od soupeře je přinejmenším spekulativní.

40

Rozhodčí musí uklidňovat strkanici v domácím vápně, Kalvach tak s rozehráním rohu ještě chvíli počká.

39

Červův pas na jednoho z nabíhajících plzeňských útočníků skončil sražený v zámezí. Další roh pro Viktorii, ta v posledních minutách převzala iniciativu.

38

Mosquerův centr z hloubi hřiště vypadal nebezpečně, jeden z domácím hráčů ale dokázal odhlavičkovat balón do zámezí na roh. Centr z rohu dokázal vyboxovat Staněk, Plzeň ale přesto zůstává v držení míče.

37

Po zisku míče na vlastní polovině se pokusil Souaré najít dlouhým pasem nabíhajícího Mosqueru, jako první se k míči ale dostal jeden z obránců, který uklidil míč do zámezí.

36

Hejda v souboji na polovině tvrdě přejel Chytila, který si zrovna zpracovával míč. Tohle zavánělo druhou žlutou kartou.

36

Rozhodčí se plzeňský útok rozhodl zastavit kvůli ofsajdu. Fanoušci ale mnohem více řeší ležícího Ogbua, který očividně od jednoho z protihráčů obdržel úder do hlavy.

35

Chytil si v souboji o balón po dlouhém pasu za hostující obranu s Hejdou počínal nedovoleně, rozhodčí se proto rozhodl sešívaný útok zastavit.

33

Po sraženém centru z levé strany hřiště se k domácímu centru postavil Douděra, poslal balón na hranici šestnáctky na Ševčíka, který se pokusil s míčem na noze proniknout do plzeňského vápna, byl ale jedním z obránců odzbrojen.

32

Chorý se teď možná oprávněně vzteká na rozhodčího. Skluzem sice domácímu kapitánovi dokázal vypíchnout míč, rozhodčí ale stejně jeho počínání posoudil jako nedovolené.

31

Centr Kalvacha ohrožení pro branku Slavie neznamenal, Plzeň se pak sice ještě dostala k nákopu z hloubi hřiště na nabíhajícího Chorého, pro vysoký míč si ale dokázal vyběhnout Staněk.

30

Po sraženém centru z pravého křídla bude Plzeň zahrávat rohový kop.

30

Po faulu na polovině hřiště Plzeň zahrávala volný kop, centr Dweha ale našel pouze hlavu jednoho z vršovických obránců, který odvrátil balón do bezpečí.

Jindřich Staněk se dnes potká s bývalými spoluhráči. V zimě totiž přestoupil z Plzně za Slavie za 24 miliónů. V západočeském dresu nastoupil ke 119 zápasům, ve kterých vychytal 43 čistých kont. Speciální zápas bude dnes i pro Lukáše Červa, odchovanec Slavie, který dnes nastupuje za Viktorii nastoupil v sešívaném dresu pouze do jednoho zápasu, ve kterém odehrál 15 minut.

29

Po kombinaci na jeden dotek před vápnem Slavie to Šulc zkusil zpoza šestnáctky, jeho pokus ale trefil pouze jednoho z obránců.

28

Dorley se pokusil prostrčit míč na nabíhajícího Chytila do vápna, jako první byl ale u míče gólman Jedlička.

27

Dweh po obrovské hrubce v defenzivě, kdy se nechal míčem přeskočit, vlastní chybu vyžehlil a obral Douděru o míč. Přesně už ale rozehrát nedokázal.

25

Po domácím faulu na polovině hřiště se po odmlce dostane do tlaku i plzeňský celek.

24

24. Zmrzlého bomba z dorážky zamířila nad bránu

24

Ke střele z nakrátko rozehraného přímého kopu se postavil Provod, ten ale dokázal trefit pouze vybíhající zeď. Míč se ale odrazil k dalšímu ze sešívaných, ani ten ale nedokázal propálit hlouček hráčů před brankou Viktorie. Finálního pokusu se zpoza vápna ujal Zmrzlý, který ale z první pálil vysoko nad.

23

Lukáš Provod zůstal po souboji ležet v bolestech na zemi, už se ale zvedá a vypadá to, že by měl v zápase pokračovat.

22

Lukáš Provod se šikovně prosmýkl obranou Plzně, na hranici šestnáctky ho dokázal tvrdě zastavit až Lukáš Hejda, který si za své počínání vysloužil žlutou kartu. Domácí budou navíc zahrávat velice nadějně vypadající standardní situaci.

21

Mosquera po silovém souboji na domácí polovině zůstal ležet na zemi. Rozhodčí se ale pro odpískání faulu nerozhodl.

21

Douděra v souboji na polovině hřiště tvrdě přejel Souarého, za což si od rozhodčí vysloužil varování, že příští podobný zákrok už potrestá karetním postihem.

Petr Ševčík v minulém zápase dosáhl na milník 150. soutěžních zápasů. „Pro mě osobně je to krásný pocit, na druhou stranu vím, že zápasů mohlo být daleko víc. Nebýt zranění, která jsem měl. Ale je to moc hezká meta, doufám, že další meta bude 200,“ posteskl si reprezentační záložník na klubovém webu Slavie.

19

Plzeň se kombinačně snaží dostat z vlastní poloviny kombinační fotbalem. Slavia ale napadá, což dělá Západočechům velké problémy.

18

Ke střele zpoza hostujícího vápna se po domácím obléhání plzeňské branky dostal Provod, hloučkem hráčů před Jedličkovo brankou ale jeho pokus neprošel.

17

Ani jeden ze dvou domácích centrů do vápna nenašel svého příjemce. Centr Douděry měl přeci jen o něco gólovější parametry, když se nebezpečně zatočil k vzdálenější tyčí.

16

Dlouhý pas za obranu plzeňské Viktorie musel řešit Dweh dalekonosným odkopem z otočky.

16

Provodovo přenesení hry na Douděru bylo nepřesné, sešívaný pravý bek si míč nedokázal zpracovat a ten mu tak utekl do zámezí.

15

Slavia kombinuje na vlastní polovině, Plzeň se snaží napadat, zatím ale bez úspěchu.

14

Červ prostrčil míč do vápna na nabíhajícího Mosqueru, který našel ještě v lepší pozici Chorého, ten z otočky pálil. Jeho nebezpečný pokus ale srazil jeden z domácích obránců tělem do zámezí. Z následného rohu Plzeň nezahrozila.

13

Vršovické útočné počínání brankou neskončilo, jako první byl u dlouhého míče za obranu brankář Jedlička.

12

Staněk se kvůli napadání Chorého dostal do nepříjemné situace, plzeňský útočník dokonce i získal míč, podle rozhodčího si přitom ale počínal nedovoleně. Slavia tak bude rozehrávat z vlastní poloviny.

Slavia se do konce sezóny bude muset obejít bez svého kapitána Jana Bořila. Ten v derby utrpěl zlomeninu lícní kosti. Přípravu na další sezónu navíc pravděpodobně zahájí v ochranné masce.

10

10. OSCAR - 2:0

10

Slavia právě vstřelila branku! Po domácím centru na hranici šestnáctky z rohu dokázal Mosquera odkopnout balón pouze k OSCARU DORLEY, který parádní dělovkou z dálky uklidil balón k levé tyči plzeňské branky. Takhle si svěřenci Miroslava Koubka určitě vstup do utkání nepředstavovali.

9

Centr od rohového praporku se Slavii moc nepovedl, Plzni se povedlo míč odkopnout až k Staňkovi, který ale dlouhým nákopem vyslal do úniku Schranze. Sešívaného střelce ale dokázal stoper Hranáč doběhnout a míč odkopnout do zámezí.

9

Schranz nedokázal přes dobíhajícího Dweha odcentrovat. Míč po odrazu od nohy plzeňského stopera skončil v zámezí. Slavia tak bude zahrávat rohový kop.

8

Domácí se dožadují odpískání faulu, Dweh si v souboji se Schranzem pomohl přistrčením. Rozhodčí jeho jednání ale neoznačil jako nedovolené.

5

5. Ondřej ZMRZLÝ - 1:0

5

Slavia právě vstřelila branku! Dorley se sám vydal po levé straně hřiště, šikovně si ťuknul balón s jedním ze spoluhráčů a stříleným centrem vyslal míč na plzeňskou branku. Gólman Jedlička dokázal míč vyrazit pouze před sebe, kde se jako první k balónu dostal ONDŘEJ ZMRZLÝ, který ve stoprocentní šanci rozvlnil síť plzeňské branky.

5

Plzeň dlouho kombinovala před brankou domácích, ani jeden ze tří centrů ale nenašel svého příjemce a balón nakonec skončil v zámezí za Staňkovou brankou.

V případě shodného počtu bodů Sparty a Slavia na konci rozhoduje umístění po základní části. Sešívaní tedy, pokud chtějí získat titul, musí mít na konci soutěže minimálně o bod navíc než jejich rivalové z Letné.

4

Ševčík šikovně využil volného prostoru a naběhl si do uličky mezi hostujícími obránci, jeho pokus byl ale sražen pouze k brankáři Jedličkovi.

3

Rychlý brejk Slavie zastavil jeden z hostujících hráčů nedovoleným zákrokem na Chytila.

2

2. Mosquera padl po souboji s Ogbuem

2

Plzeň po zisku míče kombinovala na vlastní polovině. Jedlička dlouhým nákopem našel Chorého, který se prodloužil hlavou balón na Mosqueru, který nakonec po souboji s jedním z domácích stoperů před hranicí vápna spadl na zem. Ve včerejším zápase Sparty s Baníkem byl za podobný zákrok udělena červená karta, tentokrát se to ale obešlo bez odpískání faulu.

1

Po sérii hlaviček na polovině Plzně se rozhodl jeden u hostujících hráčů nepříjemnou situaci vyřešit odkopem daleko za půlku hřiště.

1

Utkání právě začalo.
Úvodního výkopu se ujme Slavia.
Hráči za doprovodu rozhodčích nastupují na hřiště. Sešívání jak bylo avizováno mají na dresech čísla "napsané" písmem pro nevidomé.
Tribuna Sever vyvolává jména základní sešívané jedenáctky, začátek utkání zápasu je na spadnutí.
Úvodní sestavy:

SK Slavia Praha: Staněk – Ogbu, Zima, Masopust – Zmrzlý, Oscar, P. Ševčík (C), Douděra – Provod, Chytil, Schranz.
Náhradníci: Mandous – Sinyan, Wallem, Tijani, Zafeiris, Tecl, Van Buren, Jurečka, Jurásek.
Trenér: Jindřich Trpišovský

FC Viktoria Plzeň: Jedlička – Hejda (C), Hranáč, Dweh – Cadu, Kalvach, Souaré, Mosquera – Šulc, Červ – Chorý.
Náhradníci: Tvrdoň – Kliment, M. Vydra, Traoré, Řezník, Havel, Jirka.
Trenér: Miroslav Koubek

Rozhodčí: Rouček – Hájek, Kubr (VAR: Petřík, Nádvorník).
Ještě jednou Vás vítáme, tentokrát přímo z Fortuna Areny v pražských Vršovicích, kde za půlhodiny odstartuje klání mezi domácí Slavií a západočeskou Plzní. Přejeme příjemnou zábavu.

SK Slavia Praha – FC Viktoria Plzeň

3:0

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 5. Zmrzlý, 10. Oscar, 90+8. Jurečka (Jurásek)

Karty:   22. Hejda (PLZ), 73. Havel (PLZ)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 6:1. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:14.

SK Slavia Praha: Staněk – Ogbu, Zima, Masopust – Zmrzlý, Oscar, P. Ševčík (C) (90. Wallem), Douděra (90. Zafeiris) – Provod (73. Jurečka), Chytil (80. Van Buren), Schranz (73. Jurásek).
Náhradníci: Mandous – Sinyan, Tijani, Tecl, Konečný.

Tréner: Jindřich Trpišovský

FC Viktoria Plzeň: Jedlička – Hejda (C), Hranáč, Dweh – Cadu (68. Havel), Kalvach, Červ (64. Traoré), Souaré – Mosquera (64. M. Vydra), Šulc (77. Jirka) – Chorý.
Náhradníci: Tvrdoň – Kliment, Řezník.

Tréner: Miroslav Koubek

Rozhodca: Rouček – Hájek, Kubr

Diváci: 17 895