Menu

Futbal

Majstrovská sveta lekárskych tímov

Česko – Kostarika

2:1

koniec (1:0)

21.07.2024, 02:30 • Australia Park • Skupina A • David Bochňák cz

73

Kostarika právě vstřelila branku! Celek ze Střední Ameriky pár minut před koncem utkání snižuje na rozdíl jedné branky! Druhou možnost už Kostarika využila. Střelec branky je LUIS VINDAS. – 2:1.

72

Ondřej Kočí penaltu zneškodnil, nicméně hlavní rozhodčí nechává celou situaci opakovat, neboť podle něj opustil brankovou čáru dřív, než je dovoleno..

71

Kostarika bude zahrávat pokutový kop! Centr z pravé strany mířil do šestnáctky naší obrany, kde při jednom ze soubojů hráč Kostariky upadl a hlavní rozhodčí neváhal s odpískáním penalty.

49

Česko právě vstřelilo branku! Velmi důležitá branka pro vývoj utkání! Martin Bořke poslal výborný míč na zadní tyč, kde se do souboje dostal kapitán Kostariky a Ladislav Šindelář. Díky skvělé práci českého obránce si pod tlakem nakonec soupeř dává vlastní gól! – 2:0.

25

Česko právě vstřelilo branku! Zasloužené vedení v pětadvacáté minutě! Vše začalo ve středu pole, kde Němec vyhrál souboj, následně Točík prodloužil míč do šance, do které se dostal MARTIN BOŘKE, který šel sám na brankáře.. V zakončení se zachoval znamenitě a obstřelem, za který by se nemusel stydět ani Thierry Henry, překonává bezmocného brankáře Kostariky! – 1:0.

5

První šance zápasu, skóre se ale nemění! Dlouhý míč Teplana za obranu našel Hálu, který šel z boku na brankáře Kostariky. Střela českého zadáka ale prosvištěla těsně vedle tyče.

Česko – Kostarika

2:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 25. Bořke, 49. ? (vla.) – 73. Vindas (pen.)

Česko: Ondřej Kočí – Daniel Malý, David Chmela, Jakub Šedivý, Jan Němec, Ladislav Šindelář, Luboš Nachtnebl, Lukáš Trejtnar, Šimon Chlapovič, Václav Svoboda – David Kintr, Jiří Kysucan, Ladislav Bernat, Martin Bořke, Pavel Buchvald, Petr Hladiš, Roman Hála, Vladimír Teplan – Daniel Točík
Tréner: Lukáš Trejtnar

Kostarika: Garita – Mora, Guzmán, Aburto, Morales, Ramirez, Obando, Acosta – Molina, Aguilera, Herrera, Rivera, Gonzalez, Valverde, Bianchini, Campos, Barrantes – Zúñiga, Lira, Vindas, Orellana