Menu

Ďalšie

Žrebovanie súťaží

Žrebovanie 3. predkola Konferenčnej ligy

koniec udalosti

22.07.2024, 14:00 • Viktor Kalinács

Ja vám ďakujem za pozornosť pri sledovaní žrebovania Ligy majstrov, Európskej ligy i Konferenčnej ligy a teším sa na vás opäť niekedy nabudúce.

Do čítania, priatelia! (14:30:54)

Ako dopadlo žrebovanie 3. predkola Konferenčnej ligy z pohľadu slovenských tímov?

Trnava musí poraziť bosnianske Sarajevo a potom sa môže tešiť na vypadávajúceho z dvojice 2. predkola Európskej ligy poľská Wisła Krakov alebo rakúsky SK Rapid Viedeň.

Pokiaľ Ružomberok vypadne v 2. predkole Európskej ligy proti tureckému Trabzonsporu, čaká ho v 3. predkole KL buď chorvátsky HNK Hajduk Split, alebo HB Tórshavn z Faerských ostrovov.

Ak Dunajská Streda porazí v 2. predkole KL azerbajdžanské Zire, začne 3. predkolo vonku proti jednému z dvojice NK Osijek (Chorvátsko) – FCI Levadia Tallinn (Estónsko).

4-11

Žrebovanie uzatvárame číslami 4 (slovinská NK Olimpija Ljubljana – ukrajinská FC Polissya Zhytomyr) a 11 (moldavský FC Sheriff Tiraspol – švédsky IF Elfsborg).

1-10

Dánska Kodaň alebo gibraltárske Magpies začnú pred vlastnými divákmi v 3. predkole proti českému Baníku Ostrava alebo arménskemu Urartu.

2-9

Omonoia FC (CYP) alebo FC Torpedo Kutaisi (GEO) sa stretne so Sumqayıt FK (AZE), respektíve Fehérvár FC (HUN).

12-5

Panathinaikos FC (GRE) alebo PFC Botev Plovdiv (BUL) začne doma proti jednému z dvojice HŠK Zrinjski Mostar (BIH) – NK Bravo (SVN).

8-3

FC St. Gallen 1879 (SUI) alebo FC Tobol (KAZ) začne doma proti jednému z dua Riga FC (LVA) – WKS Śląsk Wrocław (POL).

6-7

Ak Dunajská Streda porazí v 2. predkole azerbajdžanské Zire, začne 3. predkolo vonku proti jednému z dvojice NK Osijek (CRO) – FCI Levadia Tallinn (EST).
Na záver sa dozvieme dvojice pre tímy zo skupiny 5, kde je so sedmičkou aj Dunajská Streda.

8-1

Na záver skupín 1 až 4 vznikli dvojičky s číslami 8 a 1.

10-4

Pokiaľ Ružomberok vypadne v 2. predkole Európskej ligy proti tureckému Trabzonsporu, čaká ho v 3. predkole KL buď HNK Hajduk Split (CRO), alebo HB Tórshavn (FRO)!

6-2

Ako ďalšie boli z osudia vytiahnuté čísla 6 a 2. Pripomíname, že Ružomberok má desiatku.

5-9

Svojho súpera však už spoznala Trnava, ktorá musí poraziť bosnianske Sarajevo a potom sa môže tešiť na vypadávajúceho z dvojice 2. predkola Európskej ligy Wisła Krakov (POL) alebo SK Rapid Viedeň (AUT)!

7-3

Vylosované boli čísla 7 a 3, pričom Dunajská Streda má pridelenú sedmičku, ale najprv sa žrebujú len tímy zo skupín 1 až 4, pričom DAC figuruje v päťke.
Majstrovská vetva je minulosťou, prechádzame na hlavnú vetvu aj s trojicou slovenských mužstiev. Samozrejme, zúčastniť sa jej nemusia – záleží od ich výsledkov 2. predkole Európskej ligy (Ružomberok musí vypadnúť) a 2. predkole Konferenčnej ligy (Trnava a Dunajská Streda musia postúpiť).

4

HJK Helsinki (FIN) odštartujú 3. predkolo na domácej pôde proti postupujúcemu z dvojice FC Dinamo Batumi (GEO) – FK Dečić (MNE).

3

Postupujúci z dvojice FC Ballkani (KOS) – Hamrun Spartans FC (MLT) začne doma proti Larne FC (NIR).

2

Lepší z dvojice FC Differdange 03 (LUX) – FC Ordabasy (KAZ) narazí na FC Struga (MKD) alebo FC Pyunik (ARM).

1

Postupujúci z dua Vikingur Reykjavík (ISL) – KF Egnatia (ALB) narazí na postupujúceho z dvojzápasu medzi Virtus A.C. 1964 (SMR) – FC Flora Tallinn (EST).

Žrebovanie 3. predkola Konferenčnej ligy

koniec udalosti