Menu

Ďalšie

Olympijské hry - box

Do 80 kg – muži

koniec udalosti

02.08.2024, 17:06 • Štvrťfinále • Michal Jelínek cz

Poznali jsme tedy první dva semifinalisty olympijského turnaje boxerů ve váhové kategorii do 80 kg. O finále se proti sobě utkají Dominikánec Cristian Javier Pinales a Kazachstánec Nurbek Oralbaj. (17:50:04)

Nurbek Oralbaj z Kazachstánu svým energickým výkonem postupně směřoval k vítězství, které se také stalo realitou. Murada Allahverdijeva z Ázerbájdžánu nakonec porazil jasným poměrem 5:0 na body a postoupil mezi čtyři nejlepší.
Druhé kolo atraktivního duelu se svižným boxerským tempem patřilo v očích pětice rozhodčích Kazachstánci, který tak vede i v celkovém součtu. Ázerbájdžánec navíc jde do třetího kola s jedním varováním, tedy odečtením jednoho bodu.
Tvrdý boj s rychlými údery i poměrně častými přerušeními hlavního rozhodčího zatím nemá jednoznačného vládce. Více bodů dostal od čtyř sudích Oralbaj, od jediného naopak Allahverdijev.

Duel Nurbeka Oralbaje a Murada Allahverdijeva právě začal.

K zásadnímu obratu nedošlo, a tak Cristian Javier Pinales z Dominikánské republiky jednoznačným způsobem vyřadil Gabrijela Veočiće z Chorvatska, kterého porazil na body v poměru 5:0.
Přestože se Chorvatovi snaha upřít nedá, zatím úplně nedokáže najít recept na počínání Dominikánce. Ten z bodového hlediska kompletně ovládl rovněž druhé kolo.
Máme za sebou poměrně jednoznačné úvodní kolo, a to i z pohledu bodového hodnocení rozhodčích. Všichni udělili desítku Pinalesovi, který má nad Veočićem převahu.

Duel Cristiana Javiera Pinalese a Gabrijela Veočiće právě začal.
Dobrý den, v pátečním odpoledním programu olympijských her v Paříži poznáme první dva semifinalisty boxerského turnaje ve váhové kategorii do 80 kg.

V úvodním duelu čtvrtfinálové fáze se proti sobě postaví Cristian Javier Pinales z Dominikánské republiky a Gabrijel Veočić z Chorvatska. Následně se v ringu představí Nurbek Oralbaj z Kazachstánu a Murad Allahverdijev z Ázerbájdžánu.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 17:06.

Do 80 kg – muži

koniec udalosti

Späť na online


Štatistiky:
Zápasy
Cristian Javier Pinales (DOM) – Gabrijel Veočić (CRO) WP 5:0
Nurbek Oralbaj (KAZ) – Murad Allahverdijev (AZE) WP 5:0