Menu

Hokej

Prípravný zápas

HK Spišská Nová Ves – PZU Podhale Nowy Targ

6:3

po s.n. (2:1) (2:1, 1:1, 3:1 - 0:0)

09.08.2024, 17:30 • TIPOSBET Aréna Spišská Nová Ves • Ivan Harčár

Spišská Nová Ves uspela aj v nájazdovej lotérii. Vyhrala 2:1, keď sa presadil Dante Hannoun a poistku pridal Patrik Števuliak, takže nové posily vicemajstra dali o sebe vedieť. Nowy Targ zatlieskal nielen svojim divákom, ale aj domácim. Veľmi slušný prípravný zápas sa odohral na Spiši. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (20:00:53)

Koniec zápasu.

5. séria 2:1

Boivin premieňa.

5. séria 2:0

Števuliak premieňa.

4. séria 1:0

Denyskin nepremieňa.

4. séria 1:0

Majdan nepremieňa.

3. séria 1:0

Wronka nepremieňa.

3. séria 1:0

Andrusiak nepremieňa.

2. séria 1:0

Neupauer nepremieňa.

2. séria 1:0

Chlán nepremieňa.

1. séria 1:0

Mroczkowski nepremieňa.

1. séria 1:0

Hannoun premieňa.

Samostatné nájazdy začínajú.
Samostatné nájazdy sa začnú o 19:55.
Nakoniec absolvujeme všetky časti zápasu. Po riadnej hracej dobe a predĺžení uvidíme ešte samostatné nájazdy.

Koniec zápasu.

64:56

To boli skvelé momenty na oboch stranách! Andrusiak minul puk po nahrávke Hannouna! Pri Mitensovi bolo horúco, ktorý neinkasoval v spolupráci s jedným z obrancov! A na konci Juraj Majdan v posledných sekundách zahodil samostatný únik!

63:09

Individuálne sa chcel presadiť i Michael Drábek! Nechal za sebou dvojicu protihráčov, no s Bizubom si nedokázal poradiť!

62:20

Romaňák pridržal pri mantineli jedného z Poliakov. Juraj Majdan sa vydal na výlet. Strieľal švihom zvnútra pravého kruhu a Bizub reagoval vyrážačkou.

60:57

Nebezpečný projektil poslal za hostí Denyskin. Tento hráč skutočne má svoju kvalitu, ale nerozvlnil Mitensovu sieťku.

60:01

Začalo sa predĺženie.
V normálnom hracom čase zvíťazila Spišská Nová Ves 6:3. Tímy sa však dohodli ešte na krátkom päťminútovom predĺžení.

Koniec zápasu.

58:48

Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
Chlán – 2 min., sekanie.

58:13

Bizub zlikvidoval zakončenie obrancu Martina Knižku. Prerušená hra a bude sa vhadzovať v pravom kruhu.

58:00

Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.

57:06

Spišiakom ešte mohlo byť horúco! Jednoducho prešiel k Mitensovi Denyskin! Domácemu brankárovi ale neposlal gólový blafák medzi nohy!

56:17

Tím Nowy Targ práve strelil gól! Mitens neudržal puk v moci po prvom úspešnom zákroku. Hosťujúci tlak do bránky sa vyplatil a z gólu sa radoval CHRISTIAN MROCZKOWSKI. Asistencia: Jean Dupuy.

55:56

Vydarená akcia Spišskej, ale bez gólového efektu. Puk si vypýtal na ľavú stranu za kruh Martin Knižka. Intenzita strely bola dobrá, ale Bizub úspešný pri svojej práci.

55:12

Andrusiakova strela bola presná. Bizub neváhal so zákrokom, ale ešte mu to chcel znepríjemniť Róbert Džugan. Nowy Targ však odolal.

54:11

Mitens vytiahol ďalší úspešný zákrok. Palebnú pozíciu mal Denyskin naozaj výbornú z osi klziska, ale narazil na pripravenú vyrážačku Lotyša.

51:48

Hannoun napriek svojej útlej postave srdnato bojoval o puk pri zadnom mantineli. Následne ho vytiahol do stredu klziska, no Andrusiak nebol v dobrom postavení a musel naháňať ísť po neho až k svojmu brankárovi Mitensovi.

50:50

Nowy Targ hrá s piatimi hráčmi.

50:00

Záverečných desať minút zápasu. Spišská ho má pevne vo svojich rukách. Zaslúžene vedie 6:2 a snaží sa ešte niečo pridať navyše.

49:48

Žiak vystrelil zápästím od modrej čiary. Bizub rýchlo zobral puk do pripraveného náručia. Števuliak číhal na teč, ale bezvýsledne.

49:14

Herná kvalita je už jasne citeľná na strane nášho úradujúceho vicemajstra. Spišiaci oveľa ľahšie chodia do bránky a hostí od ďalšieho počtu inkasovaných gólov drží gólman Bizub.

48:50

Vylúčenie v tíme PZU Podhale Nowy Targ:
Denyskin – 2 min., sekanie.

47:08

Spišská Nová Ves dala gól! Nowy Targ už by mal byť definitívne zlomený. MICHAEL DRÁBEK pridal šiesty presný zásah, keď si Bizub nerozumel s jedným zo spoluhráčov. Bolo to viac-menej do opustenej svätyne. Asistencie: Zack Andrusiak a Adam Žiak.

46:47

Krásny hokejový okamih! Zack Andrusiak si však ešte neotvoril strelecký účet v Spišskej! Bizub si ho vychutnal semaforom!

45:59

Vylúčenie v tíme PZU Podhale Nowy Targ:
Wielkiewicz – 2 min., nešportové správanie.

45:59

Spišská Nová Ves dala gól! JURAJ MAJDAN bol v správnom čase na správnom mieste. Zblízka nedal šancu Bizubovi na žiadnu reakciu. Navyše ocenil prihrávku Chlána spoza bránky. Asistencie: Patrik Števuliak a Petr Chlán.

45:52

Nowy Targ hrá s piatimi hráčmi.

44:20

Spišská Nová Ves dala gól! Džugan sa nechal "masírovať" pred bránkoviskom a jeho spoluhráči mohli pracovať s pukom. PETR CHLÁN dostal presnú prihrávku medzi kruhy a skóroval švihom. Asistencia: Juraj Majdan.

44:13

Spišská Nová Ves hrá s piatimi hráčmi.

43:52

Vylúčenie v tíme PZU Podhale Nowy Targ:
Dupuy – 2 min., sekanie.

43:20

Vylúčenie v tíme PZU Podhale Nowy Targ:
Neupauer – 2 min., držanie.

43:10

Patrik Števuliak si vyslúžil potlesk za myšlienku, ktorú spravil. V oslabení sám proti dvom zaviezol puk do tretiny. Načasoval prihrávku pre MacKinnona, no jeho rana príklepom neskončila v bránke.

42:13

Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
T. Danielčák – 2 min., sekanie.

41:12

Poliaci vôbec zle nezahrali toto striedanie. Všetci hráči sa sústredili na puk pri zadnom mantineli a nikto zo Spišiakov nebránil Boivina stojaceho na kruhu. Kanadský útočník z následnej prihrávky nedokázal páliť.

40:40

Mitens s úvodným zásahom v rámci tretej tretiny. Hostia sa usadili v pásme a kvalitnou strelou sa prezentoval Zalamai, ale nevyrovnal.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Tretia tretina sa začne o 19:12.
V druhej tretine sa presadili oba tímy jedenkrát. Spišská mohla odskočiť hosťom na rozdiel dvoch gólov, no Juraj Majdan zahodil trestné strieľanie. Nowy Targ ale ponúka veľmi slušný hokej.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:59

Na 4:2 nezvýšil domáci útočník Connor Ford. Z ničoho nič sa mu naskytol priestor na zakončenie. Rovno to však napálil do Bizuba.

39:00

Prebieha posledná minúta druhej tretiny.

38:08

Frankovič nestíhal za pukom. Po ňom sa okamžite vrhol brankár Bizub. Nasleduje vhadzovanie po jeho pravej ruke.

37:26

Wronka parádne naservíroval prihrávku Dupuyovi do medzikružia. Ten si vylepšil pozíciu, no nezaznamenal presnú strelu na Mitensa.

36:06

Zahrmieť ale mohlo na druhej strane. Alexander Boivin sa mýlil zo svojej pozície medzi kruhmi.

35:09

Majdan nevyužil ponúknutú možnosť! Bizubovi poslal zakončenie nad lapačku, ktoré však bolo veľmi vysoké!

35:09

Trestné strieľanie! Juraj Majdan bol faulovaný vo vyloženej príležitosti! Už mal spracovaného Bizuba, ale skončil na zadnom mantineli!

34:49

Spišská Nová Ves hrá s piatimi hráčmi.

34:13

Nowy Targ hrá s piatimi hráčmi.

34:10

Poliaci postupne vystrkujú rožky a sú rozhodne nebezpečným súperom. Mitens po krátkej chvíli znovu vyťahoval zákrok, ktorým pomohol východniarom.

33:54

Groch presne vedel, kedy vypichnúť puk protivníkovi. Števuliak následne pohodlne vyhadzoval cez všetky čiary.

33:21

Hostia pri jednej zo striel zlomili hokejku, ktorej spodná časť vyletela do hľadiska! A vzápätí Mitens podržal Spišiakov!

32:49

Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
Chlán – 2 min., nešportové správanie,
Mitens – 2 min., zdržiavanie hry / brankár – hranie puku mimo lichobežníka.

32:49

Brankár Mareks Mitens hral mimo vymedzeného pásma! Spišská bude za to pykať dvomi minútami! Na trestnú lavicu sa posadil Majdan!

32:13

Vylúčenie v tíme PZU Podhale Nowy Targ:
Neupauer – 2 min., nedovolené bránenie.

31:02

Výborne prekorčuľoval ľadovú plochu útočník Ščerba! Natlačil sa sprava do zakončenia! Mitens mykol ramenom a pri zákroku posunul bránu!

30:22

Danielčák ostal kľačať na strane Noweho Targu, ktorý medzitým vyštartoval do útoku. Neupauer pripravil parketu Wronkovi, Mitens úspešne zasahoval.

30:06

Spišská Nová Ves hrá s piatimi hráčmi.

29:11

Barcík bol rýchlejšie pri puku ako súper. Mohol tak bez problémov odpaľovať do bezpečia. Mitens do týchto chvíľ nemal veľa roboty.

28:36

Zalamai zrýchlil rozohrávku Poliakov. Do útočného pásma po pravej strane dostal Neupauera, a ten už plánoval akciu s Wronkom. Hostia však vlastnou vinou vypadli z tretiny.

28:06

Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
hráčska lavica Spišská Nová Ves – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade.

27:18

Tím Nowy Targ práve strelil gól! V domácej obrane bolo chvíľku pusto a vyžiadalo si to svoju daň. Pangelov obkorčuľoval bránku a nahral JAKUBOVI WORWOVI, ktorý našiel štrbinku medzi betónmi Mitensa. Asistencia: Filipp Pangelov.

26:41

Džugan sa vo vysokej rýchlosti zrazil s Horzelskim na zadnom mantineli v útočnej tretine. Frankovič chcel získať puk, čo sa mu však nepodarilo.

26:16

Spišská Nová Ves hrá s piatimi hráčmi.

25:01

Poliaci mali gól na hokejke! Chýbali milimetre! Mitens bol na túto situáciu naozaj prikrátky a rozhodlo šťastie! Puk sa šmýkal tesne okolo ľavej žŕdky!

24:24

Nowy Targ hrá s piatimi hráčmi.

24:16

Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
Drábek – 2 min., držanie.

23:35

Majdan a Števuliak si párkrát vymenili puk v útočnom pásme. Strely sa mal následne zhostiť Žiak, no puk mu preskočil čepeľ a Rysy sú von.

22:39

Spišská Nová Ves hrá s piatimi hráčmi.

22:24

Vylúčenie v tíme PZU Podhale Nowy Targ:
Denyskin – 2 min., nedovolené bránenie.

22:20

Skoro celá presilovka Noweho Targu bola v znamení prihrávania si. Mareks Mitens si pripísal zákrok až teraz. Domáci brankár vychytal Denyskina, ktorý na neho nasadil pokus zápästím.

20:39

Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
Ford – 2 min., sekanie.

20:39

Spišská Nová Ves dala gól! Rysy vyhrávajú o dva góly. Presný zásah pripísali Američanovi CONNOROVI FORDOVI, ktorý ešte putuje na trestnú lavicu. Bez asistencie.

20:39

Neprehľadná situácia! Spišská dostala puk za chrbát Bizuba, ale nie je hneď jasné, či to bude uznané! Arbitri sa radia vo svojom vymedzenom priestore!

20:26

MacKinnon prehnal svoju prihrávku po modrej čiare na Andrusiaka. Ten nemal šancu zaznamenať strelu príklepom. Poliaci vyprázdnili obranné pásmo.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Druhá tretina sa začne o 18:20.
Hokejisti odchádzajú do kabín. Spišská vyhráva nad Poliakmi 2:1 po zásahoch Majdana a Tima Danielčáka. Nowy Targ znížil zásluhou strelca Wronku v presilovke.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:07

Dobrú prihrávku medzi kruhy dostal Connor Ford! Nový legionár na Spiši však na dvakrát nedokázal zamestnať Bizuba!

19:00

Prebieha posledná minúta prvej tretiny.

18:55

Vylúčenie v tíme PZU Podhale Nowy Targ:
Tomasik – 2 min., sekanie.

17:13

Barcíkov pokus od modrej čiary zneškodnil protihráč Pelaczyk. Bizub nemusel zasiahnuť, pretože puk vyletel na ochrannú sieť.

16:15

Tím Nowy Targ práve strelil gól! Krásne prevedenie v presilovej hre. Rýchlo a jednoducho. PATRYK WRONKA sa trafil do čierneho z ľavého kruhu a na prvú Mitensovu tyčku. Asistencie: Bartolomej Neupauer a Dmitry Zalamai.

16:06

Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
S. Barcík – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku.

15:47

Spišská Nová Ves hrá s piatimi hráčmi.

14:33

Patryk Wronka to chcel v tejto chvíli zobrať na seba, ale neznížil. Dával to Mitensovi na ľavý betón, no ten mal spišskonovoveský brankár dobre upevnený. Rysy vyhadzujú.

14:12

Poliaci prvýkrát ohrozili domácu bránku. Wronka našiel na modrej čiare Zalamaia, ktorý ale neprekonal Mitensa. Lotyšský brankár poslal puk na ochrannú sieť.

13:47

Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
Džugan – 2 min., nedovolené bránenie.

12:59

Mitens s drobným zaváhaním pri rozohrávke od svojej bránky. Wajda ako ľavák si ešte musel vylepšiť pozíciu i prehodiť puk, preto nevystrelil najideálnejšie.

12:38

Nová akcia Spišskej nebola zakončená žiadnym spôsobom. Ford vkorčuľoval do pásma s pukom, ale v ňom bol skôr Hannoun. Ofsajd.

11:41

Spišská Nová Ves dala gól! Poliaci v útoku nepochodili, keď ich vyhnala nepresná prihrávka Boivina. Spišská využila protiútok a vyznamenali sa mladíci z juniorky. TIM DANIELČÁK prestrelil Bizuba. Asistencie: Patrik Vaverčák a Michal Frankovič.

10:54

Barcík váhal so strelou napriek tomu, že mal pred sebou solídne otvorený priestor. Koncovku mu hostia tečovali, ale pri bránke nestihol tečovať Drábek.

10:06

Katastrofálna a pomerne aj riskantná rozohrávka Džugana na vlastnej polovici. Hľadal Števuliaka, ktorý korčuľoval opačným smerom, ale zakázané uvoľnenie to nie je. Hrá sa ďalej.

09:19

Denyskin opäť mal dostatočnú kontrolu nad pukom! Prenikol až pred Mitensa, no tesne pred ním príliš nadvihol zakončenie! Spišiaci by to mali považovať za varovný prst!

08:24

Chlán sa vybral za súperovu bránku bojovať o puk a urobil kus kvalitnej práce. Z toho sa pokúšal profitovať Andrusiak, ale nestihol zo vzdialenejšej žŕdky prekvapiť Bizuba.

07:26

Už v rovnovážnom počte hráčov musel zasahovať hosťujúci brankár Bizub. Blysol sa pekným semaforom, keď na neho vypálil Petr Chlán z pravého kruhu.

07:22

Nowy Targ hrá s piatimi hráčmi.

06:49

Spišská rozhodne ešte nepovedala koncové slovo. Má k dispozícii zopár záverečných sekúnd z druhého vylúčenia a robí všetko pre strelenie druhého gólu. Tentoraz však Bizub Targ podržal.

05:49

Spišská Nová Ves dala gól! Bizub mal plné ruky práce po kvalitnej strele Spišiakov, ale nemal šancu udržať na uzde JURAJA MAJDANA, ktorý vyvinul veľký tlak do bránky a prekonal ho z dorážky. Asistencia: Róbert Džugan.

05:35

Kombinácia medzi tromi domácimi hráčmi. Majdan posunul Chlánovi, ktorý vystrelil po spätnej nahrávke Žiaka. Bizub nechal zatvorené betóny.

05:22

Vylúčenie v tíme PZU Podhale Nowy Targ:
Dupuy – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.

05:11

Vylúčenie v tíme PZU Podhale Nowy Targ:
Jarosz – 2 min., nedovolené bránenie.

04:27

Kvalitné zručnosti ukázal útočník hostí Denyskin. Takmer sa preštrikoval do úspešného zakončenia, no puk mu unikol v najnevhodnejšej chvíli. Strelecký pokus sa predsa len naskytol, o ktorý sa postaral Horzelski. Mitens bol na mieste.

03:20

Hostia sa predstavili v ofenzíve zásluhou Ščerbu, ktorý už bol ale z ťažkého uhla, a tak nepreveril Mitensa. Snažil sa vytvoriť palebnú pozíciu Dupuyovi, ale Spišiaci zabrali v obrane.

02:46

Vaverčákovo nahodenie z polovice klziska skončilo v lapačke poľského gólmana Bizuba. Hra je prerušená a nasleduje vhadzovanie po jeho pravici.

02:13

Znovu situácia patrila domácemu Grochovi. Odhodlal sa k tvrdej strele od modrej čiary. Pripravený bol tiež brankár hostí Bizub a zakončenie zlikvidoval bez väčšej námahy.

01:50

Groch urobil poriadok v defenzíve. Vďaka tomu mohli jeho útočníci vykorčuľovať dopredu s úmyslom skórovať.

01:00

Úvodná priniesla viacero osobných súbojov či pádov. Okrem toho prišiel aj prvý zákrok domáceho brankára Mitensa, ktorý schoval puk pod lapačku.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

HK Spišská Nová Ves: Mitens – Groch, MacKinnon, Romaňák, S. Barcík, Žiak, Knižka, Vaverčák – Andrusiak, Chlán, Šuty – Majdan, Ford, Hannoun – Džugan, Drábek, Števuliak – T. Danielčák, J. Polčík, Frankovič.

Tréner: Jason O´Leary.

PZU Podhale Nowy Targ: Bizub – Pangelov, Zalamai, Tomasik, Wajda, Wilson, Horzelski, Mrugala, Jarczyk – Denyskin, Wronka, Neupauer – Dupuy, Boivin, Ščerba – Mroczkowski, Jaros, Ščečura –
Wielkiewicz, Worwa, Pelaczyk.

Tréner: Dave Allison.

Rozhodca: Tornay, Mihajlo – Beniač, Uličný.
Vážení hokejoví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní prípravného zápasu medzi Spišskou Novou Vsou a Nowym Targom.

HK Spišská Nová Ves


Vicemajster republiky odohrá prvý prípravný zápas. V Spišskej sa spravil trochu väčší zásah do zostavy. Úspešného lodivoda Vlastimila Wojnara, ktorý sa dohodol s Vítkovicami, vystriedal Kanaďan Jason O´Leary, ktorý dve sezóny trénoval Angers. Novinkou je zloženie brankárskej dvojice Mitens – Valluš, ale aj obmena legionárov. Zo slovenských hokejistov sa vrátil obranca Martin Knižka, z Nových Zámkov pribudol útočník Patrik Števuliak.

PZU Podhale Nowy Targ

V Nowom Targu bolo leto v znamení zmien v štruktúrach. Novým prezidentom klubu sa stal Jakub Majewski, ktorý nahradil Mateusza Gaceka. Ten už nemohol pokračovať vo funkcii z osobných dôvodov. Tradičný účastník poľskej Ekstraklasy je už niekoľko rokov finančne poddimenzovaný a iba nedávno získal licenciu na budúci ročník. Mužstvo sa vlani umiestnilo na 7. priečke so ziskom 50 bodov. Najväčšou hviezdou kabíny je útočník Patryk Wronka. Každoročný kanonier v máji reprezentoval Poľsko na MS v Česku.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

HK Spišská Nová Ves – PZU Podhale Nowy Targ

6:3

po s.n. (2:1) (2:1, 1:1, 3:1 - 0:0)

Späť na online

Góly a asistencie: 6. Majdan (Džugan), 12. T. Danielčák (Vaverčák, Frankovič), 21. Ford, 45. Chlán (Majdan), 46. Majdan (Števuliak, Chlán), 48. Drábek (Andrusiak, Žiak) – 17. Wronka (Neupauer, Zalamai), 28. Worwa (Pangelov), 57. Mroczkowski (Dupuy)

Samostatné nájazdy:
1. séria:
1:0   Hannoun (SNV)
1:0   Mroczkowski (PNT)
2. séria:
1:0   Chlán (SNV)
1:0   Neupauer (PNT)
3. séria:
1:0   Andrusiak (SNV)
1:0   Wronka (PNT)
4. séria:
1:0   Majdan (SNV)
1:0   Denyskin (PNT)
5. séria:
2:0   Števuliak (SNV)
2:1   Boivin (PNT)

HK Spišská Nová Ves: Mitens – Groch, MacKinnon, Romaňák, S. Barcík, Žiak, Knižka, Vaverčák – Andrusiak, Chlán, Šuty – Majdan, Ford, Hannoun – Džugan, Drábek, Števuliak – T. Danielčák, J. Polčík, Frankovič.
Tréner: Jason O´Leary.

PZU Podhale Nowy Targ: Bizub – Pangelov, Zalamai, Tomasik, Wajda, Wilson, Horzelski, Mrugala, Jarczyk – Denyskin, Wronka, Neupauer – Dupuy, Boivin, Ščerba – Mroczkowski, Jaros, Ščečura – Wielkiewicz, Worwa, Pelaczyk.
Tréner: Dave Allison.

Rozhodca: Tornay, Mihajlo – Beniač, Uličný.

Priebeh zápasu
1. tretina
05:11 PNT 2 Jarosz, nedovolené bránenie
05:22 PNT 2 Dupuy, nebezpečná hra vysokou hokejkou
05:49 SNV 1:0 Majdan (Džugan)
11:41 SNV 2:0 T. Danielčák (Vaverčák, Frankovič)
13:47 SNV 2 Džugan, nedovolené bránenie
16:06 SNV 2 S. Barcík, zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku
16:15 PNT 2:1 Wronka (Neupauer, Zalamai)
18:55 PNT 2 Tomasik, sekanie
Po 1. tretine
2. tretina
20:39 SNV 3:1 Ford
20:39 SNV 2 Ford, sekanie
22:24 PNT 2 Denyskin, nedovolené bránenie
24:16 SNV 2 Drábek, držanie
27:18 PNT 3:2 Worwa (Pangelov)
28:06 SNV 2 Ves, príliš veľa hráčov na ľade
32:13 PNT 2 Neupauer, nedovolené bránenie
32:49 SNV 2 Mitens, zdržiavanie hry / brankár - hranie puku mimo lichobežníka
SNV 2 Chlán, nešportové správanie
Po 2.tretine
3. tretina
42:13 SNV 2 T. Danielčák, sekanie
43:20 PNT 2 Neupauer, držanie
43:52 PNT 2 Dupuy, sekanie
44:20 SNV 4:2 Chlán (Majdan)
45:59 SNV 5:2 Majdan (Števuliak, Chlán)
45:59 PNT 2 Wielkiewicz, nešportové správanie
47:08 SNV 6:2 Drábek (Andrusiak, Žiak)
48:50 PNT 2 Denyskin, sekanie
56:17 PNT 6:3 Mroczkowski (Dupuy)
58:48 SNV 2 Chlán, sekanie
Koniec
Predĺženie
koniec po predl.
Samostatné nájazdy
po s.n.