Menu

Ďalšie

Oktagon MMA

Jaime Cordero - Milan Ďatelinka

Bez výsledku

koniec udalosti

07.09.2024, 22:28 • Rudolf Weber Arena, Oberhausen • Dávid Švec

Zápas je teda bez konečného výsledku, Corderov úder bol posúdený ako faul. (22:38:26)
Milan Ďatelinka opustil klietku v sprievode lekára.
Výsledok zápasu bude zrejme no contest, úder bol zakázaný, ale zrejme nie úmyselný. Nuž, musíme si počkať na oficiálne vyjadrenie.
Stále čakáme na verdikt rozhodcov, Milan Ďatelinka je stále na zemi poriadne otrasený a má veľký problém postaviť sa na nohy.
Celá situácia sa však ešte rieši, v hre je faul nemeckého bojovníka, pretože úder lakťom jednoznačne naplnil atribúty nepovoleného úderu.

00:34

Je koniec! Milan Ďatelinka inkasoval tvrdý lakeť do zátylku, ostal otrasený a Jamie Cordero ho na zemi ukončil.

00:32

Ale pozor, Jamie Cordero trafil na zemi tvrdo Ďatelinku, dostal sa na slovenského bojovníka a zasypáva ho tvrdými údermi!

00:29

Ďatelinka expresne rýchlo doručil prvý takedown.

00:22

Borci začínajú prvé kolo obojstranne opatrne, aktívnejší je však Ďatelinka!

00:01

Začalo sa prvé kolo!
Ako druhý vstupuje do klietky Jaime Cordero!
Ako prvý prichádza do klietky slovenský bojovník Milan Ďatelinka!
Jaime Cordero
MMA bilance: 5 výher / 2 porážky (OKTAGON: 4 výhry / 2 porážky)


Tento německý dvaatřicetiletý talentovaný zápasník téměř celou svou profesionální kariéru strávil právě v OKTAGONu. Na svou střední váhu vždy v jeho zápase hrozí ukončení KO, což se mu povedlo již ve třech případech. Jeho výsledky jsou ovšem nevyrovnané, protože nadějné rozjetou sérii výher mu přerušil v Bratislavě Marek Mazúch. Jenže Cordero rozhodně dále neflákal své tréninky a to mu naposledy přineslo ovoce. Březnový Stuttgart mu vynesl vydřenou výhru na body, když domácí fanoušky rozjásal proti Schoberovi. Další cenný skalp před německým publikem bude chtít udělat s Ďatelinkou.
Milan „Mr. Comeback“ Ďatelinka
MMA bilance: 10 výher / 7 porážek (OKTAGON: 8 výher / 3 porážky)


Osmadvacetiletý slovenský talent má už za sebou dost velkých zápasů a jeden z nich ho čeká i proti Corderovi. V první etapě působení v OKTAGONu dostal dokonce titulovou šanci s Karlosem Vémolou, kterou ovšem v prvním kole nezvládl. Poté přestoupil do organizace RFA, kde se mu také nevedlo dle největší představ, jelikož zde musel skousnout negativní skóre. Proto po více než třech letech zavelel k návratu do černožluté organizace. Jeho soupeřem na návrat byl v Bratislavě Ondřej Raška a v kleci se moc dlouho nezapotil. Zkušeného Čecha totiž položil zemi po tvrdém KO už po 14 sekundách. Na tento úspěch bude chtít rychle navázat v Oberhausenu.
Krásný sobotní večer z německého Oberhausenu! Od 18:00 je zde v Rudolf Weber Areně po letní odmlce jubilejní 60.turnaj organizace OKTAGON MMA. Expanze k západním sousedů přinese hned 11 atraktivních zápasů a to zejména pro místní fanoušky. Na kartě se totiž objevuje 12 německých zápasníků, kteří budou chtít potěšit své příznivce. Kromě mužských střetnutí můžeme také očekávat jeden ženský duel. My jsme připravili vůbec ty nejatraktivnějším souboje. Vycházející hvězda Jaime Cordero se postaví do klece navrátilci Milanu Ďatelinkovi.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 22:00.

Jaime Cordero - Milan Ďatelinka

Bez výsledku

koniec udalosti