Menu

Futbal

Chance Národní Liga (CZ)

FC Sellier & Bellot Vlašim – SK Slavia Praha B

0:0

pred zápasom (-:-)

02.10.2024, 16:00 • Stadion v Kollárově ulici, Vlašim • 9. kolo • Jiří Paýr cz

Tipsport: 1.78 4.1 3.89

Odložená utkání 9. kola Chance Národní Ligy mají stanovený jako náhradní úřední termín středu 2. října s výkopem v 16 hodin. V případě, že stadion disponuje umělým osvětlením a organizátor utkání jej plánuje využít, je úředním výkopem 18 hodin. Časy začátků jednotlivých utkání, stejně jako možnost přesunutí řídícím orgánem soutěže na úterý 1. října, budou upřesněny dodatečně na základě jednání s držitelem TV práv společností Pragosport. (08:45:47)
Ligová fotbalová asociace se rozhodla odložit kompletní víkendová kola Chance Ligy i Chance Národní Ligy. Důvodem je mimořádná situace způsobená velmi nepříznivou předpovědí počasí zejména na východní straně Česka.
Poslední vzájemné utkání mezi pátečnímu soupeři se odehrálo v Praze v dubnu 2023, kdy se zrodila remíza 1:1. Hosty poslal do vedení Solomon John a před koncem utkání vyrovnal Martin Šubert, který nyní hájí barvy Vlašimi.
Vlašim si zpestřila reprezentační přestávku přípravným zápasem proti "béčku" Mladé Boleslavi. V něm svěřenci Aleše Majera podlehli svému soupeři 0:2. Šanci dostali v utkání především hráči širšího kádru, kteří nemají takové vytížení. Poslední ligový duel středočeský celek zvládl na výbornou a doma porazilo Sigmu Olomouc B hladce 3:0. "S výkonem a přístupem hráčů jsme spokojen a doufám, že na něj dokážeme navázat v dalším utkání," hodnotil vítězný duel trenér Aleš Majer.
Slavia B se po roční přestávce letos opět dostala do druhé nejvyšší soutěže a v jejím dosavadním průběhu může být trenér David Střihavka spokojen. Jeho svěřenci jsou po sedmi odehraných zápasech na sedmém místě tabulky s deseti bodovým ziskem. V posledním utkání před reprezentační přestávkou na domácí půdě Slavia B remizovala doma s Prostějovem 2:2. Slávisté mají k dobru ještě odložené utkání se Zlínem.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

FC Sellier & Bellot Vlašim – SK Slavia Praha B

0:0

pred zápasom (-:-)

Späť na online