Menu

Futbal

Anglická Premier League

Crystal Palace FC – Leicester City

2:2

koniec (0:1)

14.09.2024, 16:00 • Selhurst Park, Londýn • 4. kolo • Tadeáš Zeman (@Tadeasze) cz

Tipsport: 1.67 4.06 5.34

90+2

Crystal Palace právě vstřelil branku!
JEAN-PHILLIPE MATETA si poradil s velkým přehledem. Svou střelu poslal po zemi k pravé tyči a poslal brankáře na druhou stranu. Je vyrovnáno a domácí vypadají, že z tohoto zápasu budou chtít všechny tři body.

90+1

Po nešťastném zásahu Conora Coadyho na Ismaïlu Sarra je tady pokutový kop pro domácí.

89

Střídání v týmu Crystal Palace FC:
ze hřiště odchází Tyrick Mitchell, přichází Jeff Schlupp.

83

Střídání v týmu Leicester City:
ze hřiště odchází Jordan Ayew, přichází Conor Coady.

81

Střídání v týmu Crystal Palace FC:
ze hřiště odchází Daniel Muñoz, přichází Ismaïla Sarr.

79

Eddie Nketiah se rozhodl proniknout do vápna, ale nečistě ho zastavil Jordan Ayew, který za svůj zákrok vidí žlutou kartu.

76

Střídání v týmu Leicester City:
ze hřiště odchází Wilfred Ndidi, přichází Hamza Choudhury.

72

Střídání v týmu Leicester City:
ze hřiště odchází Stephy Mavididi, přichází Abdul Fatawu.

68

Ve velké šanci so objevil Eddie Nketiah. Daniel Muñoz mu přiťukl míč do vápna a bývalý útočník Arsenalu vystřelil křižnou střelu, která ale skončila těsně vedle levé tyče.

64

Střídání v týmu Crystal Palace FC:
ze hřiště odchází Nathaniel Clyne, přichází Daiči Kamada.

52

Eberechi Eze se zmocnil balónu a unikal do brejku. Zastavil ho ale Wilfred Ndidi, který za svůj zákrok vidí žlutou kartu.

47

Crystal Palace právě vstřelil branku!
Dvoubrankové vedení netrvalo ani minutu. Na levé straně se k centru dostal Tyrick Mitchell, který přesným centrem našel JEANA-PHILLIPA MATETU a ten neměl problém uklidit míč za bezmocného Madse Hermansena. Branku rozhodčí nejprve neuznali, ale po dlouhém zkoumání VAREM bylo jejich rozhodnutí změněno. Asistence: Tyrick Mitchell.

46

Leicester právě vstřelil branku!
Tak tohle bylo rychlé. Lišky dobře vstoupily do druhé půle a odskakují do dvougólového vedení. Míč se po centru ve vápně odrazil k Wilfredu Ndidimu, který se objevil v dobré pozici, ale ještě přihrál STEPHYMU MAVIDIDIMU, jenž se trefil do odkryté branky. Asistence: Wilfred Ndidi.

46

Střídání v týmu Crystal Palace FC:
ze hřiště odchází Cheick Doucouré, přichází Will Hughes.

35

Tyrick Mitchell našel ve vápně volného Eberechiho Ezeho, který si poradil s Woutem Faesem a ocitl se tváří v tvář Madsu Hermansenovi. Snažil se ho překonat střeleckým pokusem na zadní tyč, mířil těsně vedle. Tohle byla velká šance na vyrovnání.

21

Leicester právě vstřelil branku!
Je to gól! Kapitán Leicesteru JAMIE VARDY dostal přesnou přihrávku za obranu, po které absolvoval ještě jeden souboj s obráncem soupeře. Počínal si v něm lépe, píchl si balón a přízemní střelou překonal vybíhajícího Deana Hendersona. Asistence. Wilfred Ndidi.

18

Velká šance pro domácí. Ti se dostali několika přesnými přihrávky z tlaku až do zajímavé pozice, ve které se objevil Daniel Muñoz. Včas ale stihl zasáhnout Wout Faes, který střelu zablokoval. Pár vteřin poté se k dalšímu pokusu dostal Jean-Philippe Mateta, ale ani on neuspěl.

5

Marc Guéhi udělal velikou chybu, po které se míče zmocnil Stephy Mavididi. Ten hledal na zadní tyči Jordana Ayewa, jenž z voleje poslal míč na branku. Střela bývalému hráči Crystal Palace ale nesedla a skončila pouze nad břevnem.

Crystal Palace FC – Leicester City

2:2

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 47. Mateta (Mitchell), 90+2. Mateta (pen.) – 21. Vardy (Ndidi), 46. Mavididi (Ndidi)

Karty:   52. Ndidi (LEC), 79. Ayew (LEC)

Držení míče: 67 % : 33 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 12:3. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 11:15.

Crystal Palace FC: Henderson – Clyne (64. Kamada), Guéhi (C), Lacroix – Muñoz (81. I. Sarr), Wharton, C. Doucouré (46. Hughes), Mitchell (89. Schlupp) – Nketiah, Eze – Mateta.
Náhradníci: Turner – Lerma, C. Richards, Umeh, J. Ward.

Tréner: Oliver Glasner

Leicester City: Hermansen – Justin, Faes, Okoli, Kristiansen – Winks, Skipp – Mavididi (72. Fatawu), Ndidi (76. Choudhury), Ayew (83. Coady) – Vardy (C).
Náhradníci: D. Ward – Buonanotte, Decordova-Reid, El Khannous, R. Pereira, Soumaré.

Tréner: Steven Cooper

Rozhodca: Harrington – Perry, Eaton