Menu

Florbal

Livesport Superliga (CZ)

TJ Sokol Královské Vinohrady – 1. SC TEMPISH Vítkovice

0:0

pred zápasom (-:-, -:-, -:-)

21.09.2024, 17:00 • TJ Sokol Vinohrady, Praha 2 • 2. kolo • Jan Volf cz

Tipsport: 12.3 10.6 1.12

TJ Sokol Královské Vinohrady (22:06:38)
1. SC TEMPISH Vítkovice

Poslední titul je z ročníku 2018/2019. Chtělo by ot další. Minulý rok braly bronz, hezký úspěch, ale Vítkovice cílí na vyšší cíle. Ovšem za velké konkurence v podobě Mladé Boleslavi, Chodova, Sparty Praha, Bohemky a i nebezpečných mladých pušek z LIberce, je těžké prokousat se až k titulu.

Vítkovice měly hrát s nováčkem z Bulldogs Brno ovšem utkání bylo z již známých důvodů odloženo. Všichni známě meteorologickou situaci v České republice, jenž panovala minulý víkend. Spadlo obrovské množství deště, odkládala se i fotbalová první liga, která odložila všechny duely. Ve fotbalové Opavě na tom jsou hodně špatně, tam se Chance Národní Liga hrát celý podzim nebude a bude se hledat náhradní řešení.
To byla menší odbočka. Pro Vítkovice začne sezona druhým kolem na Vinohradech. Ty už mají za sebou prohru se Spartou Praha, městským rivalem, 2:4.
Hezký den všem příznivcům tohoto mladého sportu. Dnes se zaměříme na 2. kolo florbalové Superligy mužů. V hale na Vinohradech se utká outsider s favoritem a to velkým favoritem. Vítkovice každoročně patří mezi největší adepty na titul. Sedminásobný šampion bude letos usilovat o další. To Vinohrady se chtějí předevím zachránit a zahrát si třeba předkolo play off. Uvidíme, jak vše dopadne, máme tu jen malý vzorek, je 2: kolo. Pojďme se bavit tímto zajímavým sportem. Utkání začíná v 17 hodin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

TJ Sokol Královské Vinohrady – 1. SC TEMPISH Vítkovice

0:0

pred zápasom (-:-, -:-, -:-)

Späť na online