Menu

Hádzaná

MOL liga žien

DHC Plzeň – HK Slovan Duslo Šaľa

0:0

pred zápasom (-:-)

02.10.2024, 18:00 • SH 31. ZŠ, Plzeň • 4. kolo • Vít Muzikář cz

stavte si na: Tipsport

Vzájemné zápasy z loňské sezony
Plzeň – Šaľa 27:35
Šaľa – Plzeň 28:27 (15:10:26)
HK Slovan Duslo Šaľa
Šaľa je tradičním účastníkem MOL ligy. V loňské sezoně skončila v základní části osmá o čtyři body před Plzní. V nadstavbě jako třetí slovenský celek neuhrála v konfrontaci s Dunajskou Stredou a Michalovcemi ani bod. Bez bodového zisku zůstává i v probíhajícím ročníku MOL ligy. S pasivním skóre se nachází na samotném chvostu tabulky za ostravskou Porubou. Šaľa odstartovala sezonu domácím výpraskem 19:36 od Michalovců. Poté prohrála na palubovce Zlína 31:33, přičemž po poločase platila remíza. Ve svém posledním vystoupení pak podlehla na svém hřišti Kynžvartu poměrem 21:25.
DHC Plzeň
Plzeň udělala v létě relativně hodně změn. Skončil trenér Richard Řezáč, který odešel do pražské Slavie. Do hlavního města zamířila i juniorská reprezentantka Nikola Melicharová a talentovaná Simona Schreibmeierová. V klubu skončila i střelkyně Veronika Fenclová či Tereza Bušauerová. Cílem značně obměněného kádru je pro letošní sezonu primárně záchrana v MOL lize. Západočešky dnes budou usilovat o svůj první vítězství v tomto ročníku MOL ligy. Nejprve uhrály remízu v Hodoníně, poté schytaly debakl od slovenského mistra Dunajské Stredy a naposledy nestačily na Slavii 21:35.
Hezký den, vítejte u textové reportáže ze zápasu čtvrtého kola MOL ligy, ve kterém se střetnou DHC Plzeň a HK Slovan Duslo Šaľa. Začínáme v 18:00.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

DHC Plzeň – HK Slovan Duslo Šaľa

0:0

pred zápasom (-:-)

Späť na online

Štatistiky:
DHC Plzeň
# P meno G/7m 7m ŽK vy ČK
Celkom 0/0 0 0 0 0
HK Slovan Duslo Šaľa
# P meno G/7m 7m ŽK vy ČK
Celkom 0/0 0 0 0 0