Menu

Futbal

Kvalifikácia ME U17

Česko – Nemecko

3:3

koniec (2:2)

15.10.2024, 11:00 • DFB-Campus (Frankfurt am Main) • David Bochňák cz

90+4

Česko právě vstřelilo branku! Je srovnáno! V nastaveném času proměňuje penaltu KRYŠTOF ČÍŽEK střelou doprostřed branky! Český výběr je pár vteřin od vítězství ve skupině! – 3:3.

48

Německo právě vstřelilo branku! Skvělý vstup našeho západního souseda a poprvé v tomto utkání jde do vedení! KARL LENNART vedl míč středem hřiště a místo přihrávky zvolil střelu, což se ukázalo jako skvělé řešení! Brankář Franc si na míč sáhl, mimo tři tyče ho ale nedokázal vyrazit. – 2:3.

32

Německo právě vstřelilo branku! Během dvou minut Německo srovnává stav utkání! K míči se postavil KARL LENNART, který vymetl pravou šibenici brankáře France. Tohle prostě nejde chytat. – 2:2.

30

Německo právě vstřelilo branku! Náš západní soused snižuje! Po centru z levé strany se do vzduchu pověsil MUSSA KABA, který hlavou překonává brankáře! – 2:1.

28

Česko právě vstřelilo branku! Teď už to českému útočníkovi vychází a je to o dvě branky! Capka poslal milimetrovou přihrávku za obranu na PETRA POTMĚŠILA, který šel sám na brankáře Trippela. Šestnáctiletý útočník si počínal jako zkušený mazák, obešel brankáře a poté poslal míč bez problému do odkryté branky! – 2:0.

6

Česko právě vstřelilo branku! Aktivní vstup našeho výběru a dostáváme se do vedení! Potměšil tahal míč po pravé straně, dostal se s ním až do vápna, a jeho přihrávku si do vlastní branky nešťastně srazil NEBE DOMNIC. Vlastní branka tak posílá Česko do vedení! – 1:0.

Česko – Nemecko

3:3

koniec (2:2)

Späť na online

Góly: 6. Domnic (vla.), 28. Potměšil, 90+4. Čížek (pen.) – 30. Kaba, 32. Lennart, 48. Lennart

Karty:   77. Pech (CZE) – 53. Ünal (GER), 62. Lennart (GER), 77. Fard (GER)

Česko: Franc – Kovář (C), Hruška, Pech – Topič (66. Syrovátka), Střeska (84. Zajac), Čížek, Sochůrek, Capka (66. Vaněk) – Novák (72. Křivánek), Potměšil
Náhradníci: Paar – Jurásek, Krahula, Křivánek, Skokan, Škubala, Syrovátka, Vaněk, Zajac

Tréner: Pavel Drsek

Nemecko: Trippel – Domnic, Palma (83. Schnitzer), Hawighorst (C), Ünal (65. Creta) – Göttlicher, Kaba, Is – Lennart (82. Mensah), Staff (65. Fard), Mule (90+4. Gashi)
Náhradníci: Wehrbein – Gashi, Mensah, Schnitzer, Fard, Creta, Güner, Hilderbrandt

Tréner: Marc-Patrick Meister

Rozhodca: Kolarič (CRO) – Starčevič (CRO), O'Brien (IRL)

Diváci: 360