Menu

Tenis

ATP Viedeň (krytý tvrdý povrch)

Tomáš Macháč – Jack Draper (7)

0:0

pred zápasom

25.10.2024, 14:00 • Centrální kurt, Vídeň (AUT) • Štvrťfinále • Jan Vojkůvka (@JanVojkuvka) cz

Tipsport: 2.19 1.72

Tomáš Macháč zaútočí v rakouské Vídni na postup do třetího semifinále na okruhu ATP během pouhých pěti týdnů. Na konci září si zahrál semifinále v japonském Tokiu, na začátku září na Masters v čínské Šanghaji a tento týden usiluje o stejnou metu na pětistovce ve Vídni. Mezitím stihl ještě turnaj v Almatech, kde jej ale dohnala únava a skrečoval osmifinále.

Macháč v prvním kole ve Vídni porazil bez ztráty jediného servisu Maďara Fabiana Marozsana a v osmifinále si po velké bitvě poradil se světovou devítkou Grigorem Dimitrovem. Bulharskou hvězdu porazil po obratu 6:7, 6:4, 6:3.

Dalším soupeřem českého tenisty bude Jack Draper z Velké Británie. Tohoto soupeře třikrát porazil, letos také na antukovém turnaji v Ženevě. Jenže v nejdůležitějším vzájemném klání, k němuž došlo na letošním US Open, s Draperem v osmifinále prohrál 3:6, 1:6, 2:6.

Dvaadvacetiletá světová osmnáctka se po postupu do semifinále na US Open vypravila do japonského Tokia. Tam Draper skrečoval čtvrtfinále a takřka měsíc nehrál. Vrátil se nyní ve Vídni, kde zatím bez ztráty setu porazil Keie Nišikoriho a Luciana Darderiho. (01:52:00)
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

T. Macháč – J. Draper

0:0

pred zápasom

Späť na online