Menu

Futbal

Niké liga - skupina o udržanie sa

MFK Dukla Banská Bystrica – MFK Skalica

2:2

koniec (1:0)

18.05.2024, 17:00 • Štadión Štiavničky • 10. kolo • Adam Kovaľ

Tipsport: 1.76 3.86 4.22

90+2

Skalica dala gól!
Skaličania vyrovnávajú dnešný zápas! Toho, čoho sa Banskobystričania obávali, nakoniec prišlo. DENIS BAUMGARTNER je tým hráčom, ktorý vyrovnal na 2:2 po výbornej práci Matejova. Center z ľavého krídla a je vyrovnané.

70

Banská Bystrica dala gól!
Tentoraz to už MARTINOVI RYMARENKOVI vyšlo! Strela mala rovnaké parametre, ako tá predchádzajúca, lenže tentokrát Lukscha nezachránila pravá tyč jeho svätyne! Banská Bystrica tak ide do vedenia. Stav je 2:1.
Asistencie: Polievka

59

Skalica dala gól!
Skalica vyrovnáva stav dnešného stretnutia! MARTIN MÁŠIK sa uvoľnil a vyskúšal ďalekonosný pokus smerom na bránu Dukly. Richtárech nezabránil zakončeniu Mášika. Brankár Hruška ostal bezmocný, a tak je stav 1:1.
Asistencie: Černek.

38

Banská Bystrica dala gól!
Parádny gól v podaní domácich! RÓBERT POLIEVKA vyslal naozaj fantastickú strelu z ľavej strany šestnástky po prihrávke od jeho spoluhráča Považanca. Strelu namieril do pravého horného rohu. Hosťujúci brankár Luksch ostal bez šance. Stav je 1:0.
Asistencie: Považanec.

MFK Dukla Banská Bystrica – MFK Skalica

2:2

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 38. Polievka (Považanec), 70. Rymarenko (Polievka) – 59. Mášik (Černek), 90+2. Baumgartner (Matejov)

Karty:   89. Slebodník (BBY)

MFK Dukla Banská Bystrica: Hruška – Willwéber, Hlinka, Pišoja (71. Hanes) – Migaľa, Richtárech, Považanec (60. Veselovský, 87. Slebodník), Godál (71. Mensah) – Rymarenko (87. Ľupták), Klimpl – Polievka (C).
Náhradníci: Nôta, Trnovský – Depetris, Guimarães.

Tréner: Mário Auxt

MFK Skalica: Luksch – Krčík, Ranko, Podhorin, Černek – M. Nagy (C), Mášik – Morong (64. Baumgartner), Gaži (71. Matejov), Vlasko (64. Alves) – Smékal (71. Haša).
Náhradníci: Junas – Yao.

Tréner: Pavol Majerník

Rozhodca: Smolák – Zemko, Halíček

Diváci: 893