Menu

Futbal

Ligue 1 McDonald’s

Toulouse FC – Olympique Marseille

1:3

koniec (0:2)

31.08.2024, 21:00 • Stadium Municipal, Toulouse • 3. kolo • Tadeáš Zeman (@Tadeasze) cz

Tipsport: 3.16 3.65 2.29

90

90. Shavy BABICKA - 1:3

90

Toulouse právě vstřelilo branku!
Tak domácí se přeci jen dočkali čestného úspěchu. Za nakopávaným míčem běžel SHAVY BABICKA, který měl k míči dál než brankář Marseille. Gerónimo Rulli ale udělal obrovskou chybu a gabonský útočník ji dokázal potrestat. Asistence: Djibril Sidibé.

86

Střídání v týmu Olympique Marseille:
ze hřiště odchází Pierre-Emile Højbjerg, přichází Bamo Meïté,
ze hřiště odchází Geoffrey Kondogbia, přichází Valentin Rongier.

82

Vincent Sierro zastavil skluzem pronikajícího Jonathana Rowa a hlavní sudí Frappartová tasí žlutou kartu. Následuje přímý kop od postranní lajny.

79

Valentín Carboni si navedl míč do středu a vystřelil směrem na branku. Jeho střelu Guillaume Restes vyrazil přesně na Pierra-Emila Højbjerga, který to také vyzkoušel z těžkého úhlu, ale s úspěchem se nesetkal a trefil pouze boční síť.

76

Střídání v týmu Toulouse FC:
ze hřiště odchází Yann Gboho, přichází Niklas Schmidt,
ze hřiště odchází Aron Dönnum, přichází Joshua King.

Střídání v týmu Olympique Marseille:
ze hřiště odchází Elye Wahi, přichází Neal Maupay.

74

Žlutou kartu za nesportovní chování vidí Lilian Brassier a Shavy Babicka.

66

Střídání v týmu Olympique Marseille:
ze hřiště odchází Amín Harít, přichází Valentín Carboni,
ze hřiště odchází Luis Henrique, přichází Jonathan Rowe.

62

Střídání v týmu Toulouse FC:
ze hřiště odchází Zakarjá Abúchlál, přichází Warren Kamanzi,
ze hřiště odchází Charlie Cresswell, přichází Djibril Sidibé,
ze hřiště odchází Cristian Cásseres, přichází Shavy Babicka.

58

58. Mason Greenwood se dostal do velké šance, ale ze dvou metrů vysoko přestřelil poloprázdnou branku.

58

Mason Greenwood znovu útočil po hattricku, ale co teď spálil, to se jen tak nevidí. Dostal přihrávku do malého vápna a střílel do poloprázdné branky, jenže netrefil míč dobře a přestřelil branku o pár metrů.

53

53. Charlie CRESSWELL - 0:3

53

Marseille právě vstřelilo branku!
Amín Harít se ocitl s míčem na kopačce za vápnem soupeře, prostrčil ho na nabíhajícího Luise Enriqueho, který tečovanou střelou na zadní tyč upravuje skóre na 3:0. Gól není připsán brazilskému útočníkovi, ale CHARLIEMU CRESSWELLOVI, který ještě před vlastním brankářem tečoval míč mimo jeho dosah.

49

Aron Dönnum obdržel žlutou kartu. Vysloužil si ji nejspíše za prostest vůči výrokům, o kterých rozhodla hlavní rozhodčí.

45+2

Mason Greenwood útočil po hattricku. Na pravé straně dostal míč, udělal kličku soupeři a pravou nohou vystřelil na zadní tyč. Guillaume Restes ale předvedl reflexivní zákrok a nedovolil další změnu skóre.

44

Uprostřed hřiště se v tvrdém souboji dopustil faulu Cristian Cásseres a za svůj prohřešek vidí žlutou kartu. S rozhodnutím vůbec nesouhlasí, ale vzhledem k průběhu si nemůže nějaká nesouhlasná gesta vůbec dovolit.

31

Elye Wahi se uvnitř vápna dostal k míči navedl si ho na střelu a pokusil se vystřelit na zadní tyč. Balón by pravděpodobně skončil v síti, ale nakonec ho stihl zablokovat jeden z obránců.

28

28. Červená karta

28

Po necelé půlhodině hry je tady vyloučení. Za ostrý šlapák uviděl kartu červené barvy domácí Frank Magri, který po špatném úvodu oslabuje svůj tým.

17

17. Mason GREENWOOD - 0:2

17

Marseille právě vstřelilo branku!
Neuběhla ani minuta a hosté jdou do dvoubrankového vedení. Do otevřené obrany se dostal Luis Henrique, který si všiml, že je na pravém křídle úplně volný MASON GREENWOOD, předložil mu balón a anglický hráč překonal dnes podruhé brankáře Restese. Asistence: Luis Henrique.

16

16. Mason GREENWOOD - 0:1

16

Marseille právě vstřelilo branku!
Po velké chybě Charlieho Cresswella šli do brejku hosté z Marseille. První centr obrana odvrátila, ale k míči se dostal Luis Henrique, který ho ve vápně předložil MASONU GREENWOODOVI a ten dokázal prostřelit brankáře na vzdálenější tyč. Asistence: Luis Henrique.

10

Pierre-Emile Højbjerg (Marseille) zastavil nadějně se rozvíjející akci Toulouse a po právu vidí první žlutou kartu zápasu.

Toulouse FC – Olympique Marseille

1:3

koniec (0:2)

Späť na online

Góly: 90. Babicka (Sidibé) – 16. Greenwood (L. Henrique), 17. Greenwood (L. Henrique), 53. Cresswell (vla.)

Karty:   44. Cásseres (TOU), 49. Dönnum (TOU), 74. Babicka (TOU), 82. Sierro (TOU) – 10. Højbjerg (OMA), 74. Brassier (OMA)   28. Magri (TOU)

Držení míče: 22 % : 78 %.
Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 2:6. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 10:12.

Toulouse FC: Restes – Cresswell (62. Sidibé), Nicolaisen, McKenzie – Dönnum (76. King), Sierro (C), Cásseres (62. Babicka), Suazo – Aboukhlal (62. Kamanzi), Gboho (76. Schmidt) – Magri.
Náhradníci: Domínguez – Genreau, Methalie, Akdağ.

Tréner: Carles Martínez

Olympique Marseille: Rulli – Murillo, Cornelius, Brassier, Merlin – Højbjerg (C) (86. Meïté), Kondogbia (86. Rongier) – Greenwood, Harit (66. Carboni), L. Henrique (66. Rowe) – Wahi (76. Maupay).
Náhradníci: de Lange – Abdallah, Lirola, Sternal.

Tréner: Roberto de Zerbi

Rozhodca: Frappartová – Berchebru, Drouet

Diváci: 19 178