Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

FC Augsburg – FC Sankt Pauli

3:1

koniec (0:0)

15.09.2024, 15:30 • WWK Arena, Augsburg • 3. kolo • Vojtěch Martinek (@mrtnkv) cz

Tipsport: 2.11 3.37 3.89

90+6

90+6. Yusuf KABADAYI - 3:1

90+6

Augsburg právě vstřelil branku!
Máme hotovo, všechny tři body dnes zůstanou ve WWK Areně! Jakić v samotném závěru vyrazil do bleskového brejku s YUSUFEM KABADAYIM, kterému křižnou přihrávkou naservíroval míč na kraj vápna a střídající žolík následně se štěstím překonal vysunutého Vasilje – 3:1!

90+4

Žlutými kartami jsou nyní trestáni Phillip Tietz (AUG) a Karol Mets (SNP). První jmenovaný fauloval, ten druhý pak byl napomenut za protesty.

89

Střídání v týmu FC Sankt Pauli:
ze hřiště odchází Carlo Boukhalfa, přichází Adam Dźwigała.

Hosté tímto vyčerpali svá střídání.

85

Labrović udržel svůj tým nad vodou, málem bylo vyrovnáno! Saad z rukávu vytáhl nádhernou dlouhou střelu, přičemž jeho projektil do bližšího vinglu domácí gólman akrobaticky vyrazil nataženou rukou! Excelentní zákrok!

84

Střídání v týmu FC Sankt Pauli:
ze hřiště odchází Johannes Eggestein, přichází Andreas Albers.

83

Střídání v týmu FC Augsburg:
ze hřiště odchází Dimitris Giannoulis, přichází Henri Koudossou,
ze hřiště odchází Frank Onyeka, přichází Arne Maier.

Domácí tímto vyčerpali svá střídání.

78

Střídání v týmu FC Augsburg:
ze hřiště odchází Samuel Essende, přichází Yusuf Kabadayı.

75

75. Carlo BOUKHALFA - 2:1

75

St. Pauli právě vstřelilo branku!
Pozor, hamburský celek těží maximum z minima a patnáct minut před koncem základní hrací doby se vrací do kontaktu! Saadův centr z levé strany ve vápně nenápadně tečoval nestřežený CARLO BOUKHALFA, od jehož hlavy se míč odrazil přesně za padajícího Labroviće – 2:1!

69

Augsburg je ve varu, dva zásahy mu evidentně nestačí! Rexhbecaj bravurně mířil do levého dolního rohu, ale Vasilj se po míči včas natáhl a balón vysunul za brankovou konstrukci!

68

A mohlo to být o tři góly! Onyeka s Essendem se po obrovské chybě hamburské obrany dostali do úniku, první jmenovaný ale s přihrávkou na toho druhého váhal až moc dlouho a Sankt Pauli nakonec zvládlo situaci vyřešit!

67

67. Phillip TIETZ - 2:0

67

Augsburg právě vstřelil branku!
Máme před sebou sice ještě spoustu času, ale dovolím si prohlásit, že už nyní je rozhodnuto: Augsburg po nádherné souhře odskakuje do dvougólového trháku! Onyeka se vrátil na trávník a po výpadu přes křídlo našel u zadní tyče volného PHILLIPA TIETZE, přičemž následná teč střídajícího žolíka spadla do brány – 2:0!

62

Dimitris Giannoulis (AUG) u postranní čáry ostře sestřelil svého krajana Saliakase, a Sankt Pauli si tak za chvíli vyzkouší další volný kop na pravém křídle.

62

Střídání v týmu FC Augsburg:
ze hřiště odchází Ruben Vargas, přichází Phillip Tietz.

61

Střídání v týmu FC Augsburg:
ze hřiště odchází Marius Wolf, přichází Mads Pedersen.

58

Elvis Rexhbecaj (AUG) moc dobře věděl, že souboj s Metsem nevyřešil nejlépe, a za útočný faul na pravém křídle obratem dostává žlutou kartu.

49

Rukou nikdo nehrál, gól platí – 1:0!

47

47. Marius WOLF - 1:0

47

Augsburg právě vstřelil branku!
Ani dvojnásobné střídání hostům nepomohlo, domácí hned v úvodu druhé půle přetavují svou dosavadní převahu v první gól! Střeleckou listinu bitvy otevírá MARIUS WOLF, který se na pravém kraji vápna dostal k odraženému centru Rexhbecaje a bez váhání zakončil přesně na vzdálenější stranu svatyně – 1:0!

46

Střídání v týmu FC Sankt Pauli:
ze hřiště odchází Robert Wagner, přichází Elias Saad,
ze hřiště odchází Lars Ritzka, přichází Manolis Saliakas.

43

43. Essendeho šance.

43

Hostující obrana se v posledních minutách úvodní půle rozpadá a nebýt výborného Vasilje, bylo by to 1:0! Vargasova nízká křižná přihrávka našla trestuhodně nehlídaného Essendeho ve vápně a brankář hamburského klubu musel proti útočníkovi vyběhnout, aby jeho šanci vykryl!

39

Devětatřicátou minutu hry otevírá první žlutá karta pro jednoho z hráčů v bílém, za podražení je konkrétně napomenut útočník Samuel Essende (AUG).

34

Vynucené střídání v týmu FC Sankt Pauli:
ze hřiště odchází Morgan Guilavogui, přichází Dapo Afolayan.

29

Vargas se nyní ale nechal uklimbat rozvážnou kombinací a vůbec nebyl připraven na souboj Guilavoguiem, který jej odzbrojil a zamířil do brejku! Slibně vypadající hostující akce ale končí jen střelou vedle zadní tyče!

22

Lars Ritzka (SNP) je v rychlém sledu napomínán znovu a tentokrát se kartě nevyhnul. Není se čemu divit, při bránění Vargase na straně si pomohl loktem.

21

21. Schlotterbeckovu hlavičku zablokoval Wahl.

21

Zatím nejvýraznější šanci dnešního zápasu teď měl Schlotterbeck, jehož nebezpečnou hlavičku do dolního rohu hostující klece Wahl vyrazil na brankové čáře! Chyběl jen kousíček!

5

Rozhodčí poprvé tasí žlutou kartu. Morgan Guilavogui (SNP) se hnal za přetaženým nákopem, do jehož dráhy ve vápně spadl Labrović, a domácího brankáře v zápalu boje omylem lehce ťukl do hlavy svou holení.

FC Augsburg – FC Sankt Pauli

3:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 47. Wolf, 67. Tietz (Onyeka), 90+6. Kabadayı (Jakić) – 75. Boukhalfa (Saad)

Karty:   39. Essende (AUG), 58. Rexhbecaj (AUG), 62. Giannoulis (AUG), 90+4. Tietz (AUG) – 5. Guilavogui (SNP), 22. Ritzka (SNP), 90+4. Mets (SNP)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 7:3. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:10.

FC Augsburg: Labrović – Bauer, Gouweleeuw (C), K. Schlotterbeck, Giannoulis (83. Koudossou) – Wolf (61. Pedersen), Rexhbecaj, Jakić, Onyeka (83. Maier), Vargas (62. Tietz) – Essende (78. Kabadayı).
Náhradníci: Dahmen – Matsima, Breithaupt, Claude-Maurice.

Tréner: Jess Thorup.

FC Sankt Pauli: Vasilj – Wahl, Smith, Mets – Treu, Wagner (46. Saad), Irvine (C), Boukhalfa (89. Dźwigała), Ritzka (46. Saliakas) – J. Eggestein (84. Albers), Guilavogui (34. Afolayan).
Náhradníci: Voll – Nemeth, Sinani, S. Banks.

Tréner: Alexander Blessin.

Rozhodca: Zwayer – Kempter, Dietz.