Menu

Futbal

Španielska LaLiga

RCD Espanyol Barcelona – FC Sevilla

0:0

pred zápasom (-:-)

25.10.2024, 21:00 • RCDE Stadium (Barcelona) • 11. kolo • Vít Muzikář cz

Vzájemné zápasy
Espanyol neporazil Seviillu sedm let. V loňské sezoně vyhrála Sevilla oba duely 3:2. (23:03:49)
RCD Espanyol Barcelona
Espanyol sestoupil z LaLigy na jaře 2023, kdy skončil poslední. Nicméně stejně jako po sestupu v roce 2020 se dokázal vrátit v nejkratším možném termínu. V loňské sezoně byl čtvrtý ve druhé nejvyšší španělské soutěži. Nicméně v baráži zdolal Gijón i Oviedo. Po návratu se mu úplně nedaří. Je patnáctý a nasbíral deset bodů. Z uplynulých pěti zápasů bodoval naplno jen doma proti Mallorce, kterou přehrál 2:1. O víkendu pak prohrál 1:4 na hřišti včerejšího přemožitele pražské Slavie Bilbaa. Rozhodl o tom zejména první poločas, kdy Espanyol obdržel tři branky.
Sevilla FC
Pravidelný účastník evropských pohárů a historicky nejlepší tým Evropské ligy se v posledních dvou sezonách pohyboval zhruba ve středu tabulky a vše nasvědčuje, že o poháry nebude bojovat ani v probíhajícím ročníku LaLigy. Hosté jdou dnešního zápasu s pasivním skóre a z dvanácté pozice. V letošní sezoně vyhrál zatím jen třikrát. Naposledy schytal debakl 1:5 na půdě Barcelony, kdy za stavu 0:4 už Idumbo pouze korigoval. V nominaci na zápas nechyběla ani ikona Sevilly Jesus Navas. Ten se zúčastnil letošního EURA a podílel se na triumfu Španělů v Německu.
Hezký den, vítejte u textové reportáže ze zápasu španělské LaLigy, ve kterém se střetnou RCD Espanyol Barcelona a Sevilla FC. Začínáme ve 21:00.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

RCD Espanyol Barcelona – FC Sevilla

0:0

pred zápasom (-:-)

Späť na online

Rozhodca: Ortiz – Garrido, Santiago