Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

1. FSV Mainz 05 – Borussia Mönchengladbach

0:0

pred zápasom (-:-)

25.10.2024, 20:30 • Mewa Arena, Mohuč • 8. kolo • Petr Sumbal cz

Tipsport: 2.31 3.94 2.94

Vzájemné zápasy

V minulé sezóně se tyto dva týmy utkaly dvakrát a oba zápasy skončily remízou. Nejprve 2:2 na hřišti Gladbachu a poté 1:1 v Mohuči. Také tentokrát se dá očekávat vyrovnané utkání. Mírným favoritem je domácí Mohuč, ale aby uspěla, bude muset vylepšit své domácí výkony. (15:01:03)
Borussia Mönchengladbach

Také Mönchengladbach má za sebou nepovedenou sezónu, na kterou by nejraději zapomněl, takže má co napravovat. Ideálem by bylo umístění v horní polovině tabulky a přiblížit se evropským pohárům, které by chtěl Gladbach určitě výhledově hrát. Aktuálně se Borussia nachází s devíti body na jedenáctém místě tabulky. Z posledních čtyř utkání Gladbach dvakrát vyhrál a dvakrát byl poražen. Naposledy zvítězil doma 3:2 nad Heidenheimem. Venku zatím odehrál tři utkání s bilancí jedné výhry a dvou porážek.
1. FSV Mohuč 05

Mohuč byla v minulé sezóně ráda, že se nakonec zachránila, a proto pro ni musí být primárním cílem pro tuto sezónu její klidnější průběh a nejlépe umístění ve středu tabulky. Aktuálně se Mohuč nachází s osmi body na kontě na dvanáctém místě tabulky. Z posledních čtyř utkání Mohuč dvě vyhrála a dvě prohrála, naposledy podlehla 0:2 na hřišti Lipska. Doma Mohuč zatím stále čeká na první vítězství, ze čtyř utkání má jen jeden bod a už třikrát v řadě před svými fanoušky prohrála.
Zdravím a vítám všechny příznivce německého fotbalu u sledování on-line přenosu utkání 8. kola Bundesligy mezi týmy 1. FSV Mohuč 05 a Borussia Mönchengladbach.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

1. FSV Mainz 05 – Borussia Mönchengladbach

0:0

pred zápasom (-:-)

Späť na online