Menu

Ďalšie

Olympijské hry - box

Večerný program

koniec udalosti

28.07.2024, 20:00 • Jan Vojkůvka (@JanVojkuvka) cz

Dnešní boxerský program je u konce. Hned zítra se ale pokračuje v Paříži dalšími třemi bloky, tedy dopoledním, odpoledním a večerním. (22:25:34)

Program skončil.

8

Utkání je u konce. Jessica Triebelová předvedla sympatický útočný výkon, ale odvaha nebyla odměněna. V přestřelkách byla lepší Alcinda dos Santosová, která vyhrála i poslední kolo a postupuje po výsledku 5:0 do druhého kola.

8

Slovenská reprezentantka byla za svou aktivitu odměněna jedním rozhodčím. Další čtyři udělili kolo Santosové.

8

Triebelová neustále útočí, zároveň ale zcela otevírá obranu a Santosové to trestá. Při přestřelkách je lepší, razantnější a Triebelová už to musí cítit. Schytává hodně ran.

8

Rozhodně ale zkouší zůstat aktivní i na začátku druhého kola.

8

Zkušenosti Santosové byly rozhodující. Triebelová se snažila tvořit tlak, ale trestem jí byly údery soupeřky. Příliš dobrých a přesných úderů Slovenka neměla a první kolo prohrála.

8

Triebelová se pokusila soupeřku natlačit do rohu, ta se ale dokázala vymanit a unikla.

8

Prozatím se obě boxerky spíš seznamují jedna s druhou.

8

Do ringu už přichází slovenská boxerka Jessica Tiebelová. Proti ní nastupuje zkušená třicetiletá Alcinda Lucas dos Santosová.

7

Tchajwanka Čchen si podmanila poslední kolo u všech pěti sudích a postupuje po výsledku 4:1 do dalšího kola!

7

Jeden rozhodčí udělil vítězství Morontové ve dvou kolech. Jinak ale Čchen má u sudích lepší známky. Druhé kolo vyhrála 4:1 a postup má takřka na dosah. Stačí se udržet na nohou.

7

První kolo se stalo v poměru 3:2 kořistí Čchen.
Do ringu přichází Maria Altagracia Morontaová Hernandezová (DOM) a Čchen Nien-Čchin (TPE) v kategorii do 66 kilogramů.

6

Villegasové se povedlo poslední kolo vyhrát díky taktice pevnější obrany a rázných protiútoků. Postupuje do dalšího kola s výsledkem 5:0!

6

Jenže taktika rozdrobování zápasu Maročance vyšla. Srážky nepřišly, naopak Filipínka nebyla tak přesná v úderech jako v prvním kole. A rázem Mouttakiová vyhrála 3:2 u rozhodčích.

6

Maročance je stále více domlouváno od ringového sudího. Musí dávat pozor, aby nepřišly bodové srážky. To by znamenalo prakticky konec.

6

Villegasová měla v prvním kole hodně silné pasáže, ve kterých Maročanku doslova válcovala. Byla také úspěšnější v přestřelkách ve středu, kterých je tato kategorie plná. Rozhodčí jí dali skóre 5:0.

Večerný program

koniec udalosti

Späť na online