Menu

Ďalšie

Olympijské hry - zápas

Řecko-římský do 77 kg – muži

koniec udalosti

06.08.2024, 18:15 • Semifinále • Jan Vojkůvka (@JanVojkuvka) cz

2

Demeu Žadrajev ubránil své vedení 6:1 a míří do finále proti Kusakovi z Japonska. Sulejmanov se dozví soupeře do utkání o bronz zítra! (18:37:32)

2

Žadrajev je opět varován. Potřebuje předvést aktivitu, nicméně do konce zbývá 40 sekund.

2

A to se mu nepovedlo! Žadrajev se ubránil.

2

Šance pro Sulejmanova! Soupeř musí za pasivitu do parteru. Azerbajdžánec díky tomu získává první bod, ale nyní musí prostě soupeře přehodit.

2

Sulejmanovovi hrubě první tříminutovka nevyšla. Kromě počátečního pokusu o vytlačení byl pasivní, defenzivní, byl rozhodčím neustále napomínán. Žadrajev má postup do finále na dosah.

2

Žadrajev výborně provlékl prsty pod břichem Suleymanova a povedlo se mu soupeře přetočit na lopatky! Dostává se do vedení 6:0!

2

Sulejmanov je poslán na zem do parteru, bod pro Žadrajeva a útočná pozice.

2

Sulejmanov chtěl soupeře vytlačit z kruhu, ale zakolísal a Žadrajev toho využil k tomu, aby jej vystrčil. Vede 1:0 po pár sekundách.

2

Šestý nasazený Žadrajev měl v prvním kole technickou převahu, ve čtvrtfinále vyhrál na body. To druhý nasazený Sulejmanov absolvoval dva plné zápasy a vítězil jen s těsným skóre.

2

Ve druhém utkání se spolu střetnou Demeu Žadrajev a Sanan Sulejmanov.

1

Ve zbytku utkání se Amojanovi nepovedlo nic vymyslet a Kusaka si vedení pohlídal. Vítězí 3:1 a míří do zítřejšího finále. Amojana čeká utkání o bronz, přičemž soupeře se dozví až po zítřejších opravách.

1

Kusaka je aktivnější, Amojan se snaží hlavně bránit. To může přinést šanci na protiútok, ale čas ubíhá a Kusaka nevypadá unaveně.

1

Jenže do druhé tříminutovky vletěl Kusaka jako uragán, natlačil soupeře na okraj kruhu a dostal jej navíc na zem. Získává dva body a vede 3:1.

1

V polovině střetnutí, kdy dostávají oba zápasníci chvilku na oddech (tedy po třech minutách), skóre zůstává 1:1. Kusaka nevyužil skvělé šance v parteru, kdy by mohl soupeře chytit do sevření a otáčet ho na lopatky.

1

Amojan vytlačil soupeře z kruhu a vyrovnává na 1:1.

1

Amojan byl příliš pasivní, byl napomínám a následně dostává Kusaka bod. Navíc se jde do parteru, kde má vrchní útočnou pozici Japonec.
Jak bylo zmíněno, v řecko-římském stylu nelze útočit na nohy, oba muži tak zatím zkouší sebe navzájem utah a získat nějaký prostor k útoku.

1

Japonský zápasník Nao Kusaka vyhrál oba své zápasy na technickou převahu, arménský Malchas Amojan měl jednu technickou převahu a jednou vyhrál na body 3:0.

Program zahájen.

Řecko-římský do 77 kg – muži

koniec udalosti

Späť na online