Menu

Ďalšie

Olympijské hry - pozemný hokej - muži

Belgicko - Nový Zéland

2:1

koniec udalosti (1:0, 0:0, 1:1, 0:0)

28.07.2024, 17:30 • Stade Yves-du-Manoir, Paříž-Colombes • Skupina B • Mateo cz

60

Onana chtěl trefit prázdnou bránu, ale do jeho střely dal hůl jeden z bránících hráčů a střele zabránil.

59

Dixon na střídačce. Nový Zéland to zkusí s hráčem navíc a s odkrytou brankou.

29

Stockbroex dostal dobrou nahrávku do běhu a dostal se do mírného úhlu na pravé straně. Dixon vyběhl ze své brány a snažil se zmenšit střelecký úhel. Míček sice skončil za ním, ale k jeho štěstí jen projel kolem jeho prázdné branky.

26

Hezká akce Belgie gólem nekončí. Onana centroval míček před prázdnou branku, kde stál zcela nekrytý Charlier, jenže brankář Dixon stačil do jeho střílené přihrávky vložit hůl a střelu vyrazil. Charlier se následně nedostal ani k dorážce.

21

Nový Zéland nyní předvedl krásný útočný výpad, kdy Boyde našel zcela volného nabíhajícího Russella, jenže tomu míček ujel a vyběhnuvší gólman Vanasch celou situaci vyřešil pohotovým zákrokem.

19

Novozélanďané teď operují u belgické branky a dokonce přišla i jedna střela z hole Phillipse z pozice před brankou, kterou ale dokázal dobrým zákrokem pokrýt brankář Vanasch.

Belgicko - Nový Zéland

2:1

koniec udalosti (1:0, 0:0, 1:1, 0:0)

Späť na online


Rozhodca: Rogers (AUS), Barstow (ENG)

Štatistiky:
Branky:
8. Hendrickx, 44. van Aubel - 43. Lane
Sestavy:
Belgie: Vanasch - van Doren, Boccard, Hendrickx, de Sloover, Luypaer - Denayer (C), Kina, Wegnez, Dohmen, van Dessel - van Aubel, Charlier, Onana Alima, Stockbroex, Boon

Nový Zéland: Dixon - Lett, Yorston, Russell, Tarrant, C. Morrison - Woods (C), Findlay, Phillips, J. Morrison, Houlbrooke - Boyde, Child, Inglis, Smith, Lane