Menu

Ďalšie

Olympijské hry - horská cyklistika

Individuálne preteky – ženy

koniec udalosti

28.07.2024, 14:10 • Elancourt Hill, Paříž • Michal Sklenařík cz

7.kolo

Na druhém místě nakonec dojíždí Haley Battenová ze Spojených států a na třetím místě skončila Jenny Rissvedsová ze Švédska. Tyto závodnice tak můžou slavit též medaile!

Vítězka Pauline Ferrandová Prevotová.

7.kolo

Pauline Ferrandová Prevotová právě projela cílem s časem 1:26:02 a může tak slavit zlatou medaili!

6.kolo

Adéla Holubová již byla předjeta o kolo Ferrandovou Prevotovou, a tak pro ni dnešní závod končí. V závodě pokračuje už jenom 26 závodnic.

6.kolo

Aktuální lídryně závodu najela do předposledního, tedy 6. kola. Nizozemku Pietersovou už dostihla stíhající skupinka a dokonce ji předjela. Pietersovou potkal pravděpodobně defekt, a tak byla nucena zajet do servisní zóny.

5.kolo

Ferrandová Prevotová svůj náskok navýšila až na neuvěřitelné 2 minuty a 20 sekund. Na druhém místě je stále Pietersová a o třetí místo již bojují čtyři závodnice. Stiggerovou s Rissvedsovou dojely už i Battenová s Kellerovou. Tato skupinka ztrácí celkem 2 minuty a 45 sekund.

5.kolo

Aktuální lídryně závodu, Ferrandová Prevotová najela do pátého kola. Za ní figuruje na druhém místě se ztrátou 1 minuta a 26 sekund Pietersová. O třetí místo bojuje skupinka dvou závodnic, ve které jede Stiggerová a Rissvedsová. Ty už ztrácí dvě minuty.

Individuálne preteky – ženy

koniec udalosti

Späť na online