Menu

Ďalšie

Olympijské hry - judo

Smíšené týmy

koniec udalosti

03.08.2024, 08:00 • Champ de Mars Arena, Paříž • Tadeáš Rulf cz

Závěrečný program

o bronz:
Brazílie vs. Itálie
Jižní Korea vs. Německo

finále:
Japonsko vs. Francie (14:42:28)
Francouzi celou cestu pavoukem zvládli výtečně, ztratily pouhé dva zápasy a po zásluze jdou do finále. Jejich soupeři budou vyslanci kolébky tohoto sportu, tedy japonští judisté. Ti ztratili tři zápasy v úvodním velmi dramatickém mači se Španěly a následně jeden proti Srbům.

Čeká nás extrémně atraktivní a dramatická finálová bitva. Ještě před ní přijdou nicméně od 16:00 na řadu dva bronzové zápasy, síly nejprve změří Brazilci a Italové a poté nastoupí na tatami reprezentanti Koreji a Německa.

To už je za mě pro tento přenos vše, přeji top den všem fanouškům juda!
Je to tam, Sarah Leonie Cysiqueová ubránila svou soupeřku a v jednom z nejdůležitějších zápasů své kariéry posílá Francii triumfem 4:1 nad Itálií do finále domácích olympijských her!
Zbývá 12 sekund.
Ippon je zrušen, Francouzka musí ještě 25 vteřin zvládnout!
Ale pozor, ještě nás čeká kontrola u videa!
Po třech minutách a 35 sekundách souboje píše Cysiqueová druhé wazari! Francie je ve finále! Champ de Mars Arena bouří!
1 minutu a 26 vteřin před koncem je tu první napomenutí Cysiqueové za vyhýbání se úchopu.
Je tu wazari Cysiqueové za uči-matu!
Po 62 sekundách mače vidí Italka druhé šido za tentýž prohřešek. Francie je blizoučko finále.
Po 30 sekundách je Italka napomínána za předstíraný útok a tribuny slaví.
Potenciálně poslední mač nyní absolvuje Sarah Leonie Cysiqueová a Odetta Giuffridaová.
Je konec, po 2 minutách a 24 sekundách prodloužení je tu třetí šido pro Itala, tentokráte za předstíraný útok a domácí publikum bouřlivě slaví náskok 3:1.
Utkání vstupuje do zlatého skóre.
Oba muži zatím dostávají pouze dvě vzájemná šida za vyhýbání se úchopu.
Nyní je v akci zlatý medailista z kategorie nad 100 kilo Teddy Riner a teprve 23letý, tedy o 12 let mladší, Ital Pirelli.
Romane Dicková využila váhové převahy, vrhla soupeřku k zemi technikou joko-guruma a po 88 vteřinách zápasu ukončuje následným joko-šiho-gatame. Francie vede 2:1.
Nyní v kategorii nad 70 kilo nastupuje zlatá žena z kategorie do 78 kil Alice Bellandová a bronzová z kategorie 78+ Romane Dicková.
Rozhodčí z Dominikánské republiky Orlando Cruz Cruz se nenechal zviklat bučícím publikem, za chytání pod páskem uděluje Ngayapu Hambouovi třetí šido a po 6 minutách a 4 vteřinách zápasu je vyrovnáno 1:1.
Utkání vstupuje do zlatého skóre.
Je tu druhé šido zápasu, opět ho vidí pasivní Francouz.
Po 18 sekundách druhého mače vidí Francouz Hambou šido za předstíraný útok, jeho sokem je Parlati.
Francouzka Gahiová udržela v první bitvě svou soupeřku Kim Pollingovou technikou kesa-gatame již po 81 vteřinách, Francie vede 1:0.
Nyní již zbývá poslední duel, který obstarají reprezentace Francie a Itálie.
Je konec, po 12 minutách a 37 vteřinách je tu třetí napomenutí pro závodníka z Uzbekistánu a euforie pro Koreu, která po výsledku 4:2 postupuje do zápasu o bronz. Houževnatý a velmi dobré výkony předvádějící Uzbekistán odjede bez medaile.
Utkání Paula Ana a Murodjona Juldoševa trvá již neskutečných 10 minut.
Dijora Keldijorovová zapisuje po 55 sekundách wazari za ude-hišigi-juji-gatame ippon a snižuje na 2:3.
Teké třetí zápas jde Koreji, po dvou minutách a 59 vteřinách zapsal Kim ippon za ko-uči-gari a proti Jusupovovi zvyšuje na 3:1.
Kim Ha-jun dokázala udržet Kurbabajevovou technikou joko-šiho-gatame, po 2 minutách a 26 sekundách bere druhé wazari a posílá Koreu do vedení 2:1.
I srovnává na 1:1, pádu na hlavu se totiž po 2 minutách a 43 vteřinách dopustil Bobonov.
Uzbekistán jde zásluhou dvou wazari Gulnozy Matnijazovové v duelu s Ji-sü Kim do vedení 1:0. Vítěznou technikou je devět sekund před koncem tate-šiho-gatame.
Utkání právě začíná.
Program je nyní přerušen, zřejmě za účelem zajištění alespoň minimální pauzy pro Uzbeky.
Čekají nás poslední dva duely dopoledního programu, Korea změří nejprve v opravném zápase síly s Uzbekistánem, který tak na nabrání sil mnoho času mít nebude. Následovat bude extrémně zajímavá semifinálová bitva mezi domácí Francií a Itálií.
Po 5 minutách a 55 vteřinách dostává uzbecká reprezentantka Aminovová třetí šido a do semifinále tak postupuje tým její soupeřky Toniolové.

Prvním finalistou jsou tak po výhře 4:0 nad Německem Japonci.
Aaron Wolf ukončuje naděje Němců na zlato, Erika Abramova překonává díky o-uči-gari již po 2 minutách a 9 vteřinách.
Japonci zatím v semifinálovém mači nedávají Němcům šanci, po 3 minutách a 9 sekundách zápasu Takajamové s Luchtovou skóruje Japonka ippon technikou joko-šiho-gatame a zvyšuje již na 3:0.
Itálie jde do vedení, po 2 minutách a 55 vteřinách si druhé wazari zápasu s Jusupovem připsal technikou kuzure-kami-šiho-gatame Gennaro Pirelli.
Na 2:0 vzápětí v duelu s Eduardem Trippelem zvyšuje Sanširo Murao, který po sumi-otoši udržel soupeře na zemi a bere ippon již po 99 sekundách.
Miriam Butkereitová je poprvé poražena, po 5 minutách a 18 sekundách si s ní díky wazari za o-soto-gari poradila Nizoová.
Alice Bellandiová ukončuje po 3 minutách a 20 sekundách ziskem druhého wazari technikou taj-otoši duel s Kurbanbajevovou.
Christian Parlati zapisuje taj-otoši jednu vteřinu před dosažením zlatého skóre, poráží Uzbeka Bobonova a snižuje na 1:2.
Gulnoza Matijazová získala za kami-šiho-gatame již po 27 sekundách wazari a Savita Russová zaskórovat nedokázala. Uzbekistán vede v posledním čtvrtfinále dnešního dne 2:0.
Nyní nás již čeká první semifinále, které proti sobě svede výběry Německa a Japonska.
Vzápětí Rafaela SIlvaová po 1 minutě a 48 sekundách poráží po o-soto-otoši Srbku Nikolićovou a Brazílie jde po výhře 4:1 do zápasu o bronz.
Silva se dočkal, Kukolj je potřetí napomínán a za svou pasivitu je vyloučen. Brazílie vede 3:1.
Uzbekistán jde do vedení, Judošev po 7 minutách a 35 sekundách technikou okuri-eri-jime udolal Manuela Lombarda.
Srbové ovšem okamžitě snižují, seoi-nage již po 11 sekundách a následné držení kesa-gatame zajišťuje Žabićové nečekaně snadnou výhru nad zlatou medailistkou Souzaovou.
6 minut a deset vteřin spolu zápolili Maceda a Majdov, srbský judista je nakonec po třetím napomenutí poražen a Brazilec zvyšuje na 2:0.
Poslední čtvrtfinále nyní obstarají týmy Itálie a Uzbekistánu.
Velmi rychle končí také první představení Teddyho Rinera v soutěži, po 94 vteřinách likviduje Korejce I a po ipponu za sumi-otoši vítězí Francie 4:1 a jde k radosti domácího publika do semifinále.
Francie odskakuje na 3:1, Dicková poráží Kimovou díky haraj-goši a následnému držení kesa-gatame již po 62 sekundách.
V opravném duelu vedou Brazilci 1:0, Quadrosová porazila Perišićovou již po 101 sekundách na ippon po tani-otoši.
Francie jde do vedení, po ko-uči-gari si prohru Korejce Hana vynutil technikou joko-guruma Ngayap Hambou.
Začíná opravný duel mezi Srby a Brazilci.
Korejka Ji-sü Kim poráží Gahiovou po 2 minutách a 16 vteřinách ipponem díky technice seoi-nage.
Domácí jdou do vedení 1:0, Joan-Benjamin Gaba poráží po třech šidech soupeře v čase 5:16 Paula Ana.
Erik Abramov posílá Němce do čtvrtfinále, Brazílie se zlaté medaile nedočká. Vítězná kata-guruma přišla již po 55 sekundách.
Uzbek Bobonov ukončuje díky wazari za joko-gurumu osmifinálové bitvy, po výsledku 4:0 je Kanada vyřazena, smutným mužem je Francois Gauthier Drapeau.
Utkání rozhodne opakování bitvy Abramova a Goncalvese.
Silvaová zapsala během necelých 3 minut dvě wazari a je srovnáno na 3:3.
A velmi brzy je to 3:0, Matnijazovová zvyšuje díky ipponu za curi-goši po 95 minutách souboje s Beaucheminovou-Pinardovou.
Uzbekistán zvyšuje na 2:0 zásluhou Judoševa, který po 6 minutách a 19 sekundách zapsal wazari za ko-soto-gari proti Arthuru Margelidonovi.
Erik Abramov zapsal dvě wazari během 43 sekund, jeho o-soto-gari ukončuje zápas s Goncalvesem.
Beatriz Souzaové stačilo v duelu s Luchtovou wazari za haraj-makikomi, Brazílie srovnává na 2:2.
Rafael Maceda dokázal otočit zápas s Němcem Trippelem a 25 vteřin před koncem zapisuje ippon technikou o-soto-gari. Celkově je tak sníženo na 1:2.
Po 6 minutách a 18 sekundách prohrává Kanaďanka Deguchiová svůj zápas s Aminovovou, když je její pád posouzen jako pád na hlavu a je jí tedy zahlášeno přímé hansoku.
Zatím dnes skvělá Miriam Butkereitová poráží Brazilku Quadrosovou díky uči-matě a následnému držení kesa-gatame již za 82 sekund.
Němci jdou do vedení 1:0, Igor Wandtke stihl proti Cargninovi během 135 vteřin dvě wazari za seoi-nagu.
Poslední osmifinále nyní obstarají judisté Uzbekistánu a Kanady, na druhém tatami je na programu čtvrtfinále mezi Německem a Brazílií.
Prvními semifinalisty jsou Japonci, Aaron Wolf zapsal během 3 minut a 15 sekund dvě wazari proti Kukoljovi.
V rozhodujícím duelu poráží Ital Lombardo Šavdatuašviliho a Itálie tak vítězí poměrem 4:3.
Vzápětí jsou tu ovšem dvě wazari Žabićové v první minutě proti Takajamové.
Po třech šidech za pasivitu prohrává svůj duel s Nagasim Nemanja Majdov.
Gruzii zachraňuje ipponem Ilia Sulamanidze proti Pirellimu.
Sophio Somkišviliová vrazila facku Bellandiové a je ze soutěže diskvalifikována! Po včerejším extempore Tušišviliho jde tak již o druhou gruzínskou diskvalifikaci!
Saki Niizoová si po 3 minutách a pěti sekundách dokázala pomocí uči-maty poradit s Maricou Perišićovou, Japonsko vede ve čtvrtfinále nad Srbskem již 2:0.
Laša Bekauri potvrzuje pozici světové jedničky a po 2:59 technikou ko-soto-gake zapisuje proti Parlatimu ippon a srovnává stav utkání na 2:2.
Italové otáčí duel s Gruzií, Kim Pollingové si připisuje po 2 minutách a 30 vteřinách souboje s Eter Askilašviliovou ippon za seoi-nagu.
Japonci se ujímají vedení nad Srby, dvě wazari díky technice o-uči-gari získal Hifumi Abe, který poráží Strahinju Bunčiće.
Italové srovnávají na 1:1, po minutovém prodloužení dokázal zapsat ippon Manuel Lombardo, který poráží Lašu Šavdatuašviliho.
Nyní nás čeká první čtvrtfinále mezi Japonskem a Srbskem.
Gruzie začíná skvěle, Eteri Lipartelianiová si s Italkou Giuffridiovou dokázala díky ko-soto-gari poradit po pouhých 19 sekundách.
Leonardo Goncalaves si technikou ude-hišigi-juji-gatame po haraj-goši vynutil submisi soupeře, Brazílie po výsledku 4:2 postupuje do čtvrtfinále, kde na ni již čeká německý výběr.
Na druhém tatami se chystá osmifinále mezi Gruzií a Itálií.
Vítězka individuální soutěže Brazilka Beatriz Souzaová poráží po 31 vteřinách zlatého skóre díky wazari za o-uči-gari Berlikašovou a posílá svou zem do vedení 3:2.
Po 4 minutách a 57 vteřinách zápasu si ve zlatém skóre Kim Ha-jun připsala wazari za haraj-goši a poráží tureckou bojovnici Ozdemirovou. Korea tak Turecko vyřazuje výsledkem 4:1.
Kazach Žubanazar po hrubce Macedy otáčí zápas ipponem, submisi soupeře si vynutil technikou ude-hišigi-juji-gatame. Celkově je tak srovnáno na 2:2.
Vzápětí ovšem po 97 sekundách dokázal snížit na 1:3 Mihael Zgank, který díky kuzure-kesa-gatame dokázal znemožnit pohyb Korejci Hanovi.
Korejka Kim zapisuje ippon za ude-garami proti Ogelové, Jižní Korea je jednu výhru od čtvrtfinále.
Za 92 sekund stihla dvě wazari za sumi-gaeši Quadrosová a proti Kujulovové posílá Brazílii do vedení 2:1.
Šamašajev zapisuje technikou uči-mata-sukaši po 3 minutách a 36 vteřinách ippon a proti Brazilci Cargninovi srovnává na 1:1.
Vzápětí po 2 minutách a 53 vteřinách zvyšuje na 2:0 Paul An v duelu s Muhammedem Demirelem díky ipponu rovněž za ko-uči-gari.
Korejka Mimi Huh poráží tureckou závodnici Bederovou díky dvakrát dobře provedení technice ko-uči-gari.
Brazílie je ujímá vedení, Silvaová zapisuje po 3 minutách a 12 vteřinách ippon za soto-makikomi.
Následuje osmifinálové bitvy Kazachstánu proti Brazílii a Koreji proti Turecku.
Renee Luchtová po joko-garumě imobilizuje Michaelu Pollersovou a Německo jde po výhře 4:1 do čtvrtfinále.
Hambou Ngayap zapisuje po 101 vteřinách zápasu s Mukim druhé wazari díky technice kata-garuma a Francie tak poráží Izrael celkovým výsledkem 4:0.
Domácí příznivci slaví další cenný bod, Marie Eve Gahiová zapisuje po necelých třech minutách druhé wazari za katu-garame a poráží Izraelku Šarirovou.
Příliš pasivní Wachid Borčašvili vidí v duelu s Eduardem Trippelem po 5 minutách a 52 vteřinách třetí šido, Německo vede nad Rakouskem 3:1.
Tohor Butbul vidí po 8 minutách duelu s Joanem-Benjaminem Gabou třetí šido a Francie tak zvyšuje na 2:0.
Miriam Butkereitové potvrdila pozici favority s Rakušankou Piovesanovou a po 15 sekundách vítězí díky perfektní technice ko-uči-gari.
Samuel Gassner dominoval proti Igoru Wandtkemu a ačkoliv mu první ippon zrušil videorozhodčí, po 3 minutách a 9 sekundách srovnává na 1:1 díkyk druhému wazari za haraj-goši.
Starkeová bleskově poráží Tanzerovou již po 23 sekundách díky ko-soto-gake, Německo vede nad Rakouskem 1:0.
Francie zahajuje rychlým triumfem Cysiqueové nad Nelsonovou Levyouvou. Izraelka sice vedle díky wazari za uči-matu-sukaši, avšak ippon za sode-curikomi-goši Francouzky vše otáčí.
Na první žíněnce pak proběhne germánské derby Německa a Rakouska.
Nyní nastupují na tatami číslo dvě domácí naděje, tedy Francouzi v čele se zlatým medailistou ze supertěžké váhy Teddym Rinerem.
Miku Takaičiová zapisuje za 82 sekund ippon technikou ko-soto-gari, Španělsko je vyřazeno.
Christian Parlati zapisuje po 3 minutách a 25 sekundách ippon za tani-otoši, poráží Krisztiana Tótha a ukončuje medailové naděje Maďarů.
Opakovat se bude duel mezi Španělkou Cabanou Perezovou a Japonkou Takaičiovou.
Nikoloz Šerazadišvili šokuje díky wazari za haraj-goši-gaeši o více než 80 kil těžšího Japonce Saitóa a srovnává na 3:3!
Szofi Ozbasová snižuje díky wazari za joko-gurumu po 4:35 v duelu s Kim Pollingovou na 1:3.
Tsunodaová Roustandová snižuje po 5 minutách a 17 sekundách na 2:3 díky třetímu šido soupeřky Takajamové.
Bence Pongracz z Maďarska vidí za bránění se pádu hlavou, což je z bezpečnostně-zdravotních důvodů přísně zapovězené, hansoku, Manuel Lombardo zvyšuje na 3:0.
Itálie zvyšuje na 2:0, po 6 minutách a 58 vteřinách zápasu s Rekou Puppovou si Veronica Toniolová připisuje ippon za soto-makikomi.
Na 3:1 zvyšuje díky wazari za o-soto-gari Sanširo Murao, který poráží Mosachlišviliho.
Japonsko jde do vedení, ippon si po 3 minutách a 35 vteřinách připisuje za tate-šiho-gatame Japonka Takaičiová proti Cabanové Perezové.
Ve druhém duelu se do vedení dostávají Italové, Gennaro Pirelli poráží zásluhou wazari za sumi-gaeši Maďara Zsombora Véga.
Salvador Cases Roca dokázal nečekaně vyrovnat již po 50 sekundách, zapisuje si ippon za držení technikou kuzure-kesa-gatame. Své utkání prohrál Soiči Hašimoto.
Japonka Uta Abeová si po druhém wazari, které připisuje technikou sode-curikomi-goši, zapisuje vteřinu před koncem základní doby boje výhru nad Španělkou Torovou Solerovou.
Je konec, druhou bitvu zvládl Sagi Muki o poznání lépe, po 2 minutách a 14 sekundách zapisuje wazari za sode-curikomi-goši a posílá Izraelce do osmifinále. Následovat bude poslední bitva prvního kola mezi Italy a Maďary.
Na tatami číslo jedna se postupuje o poznání rychleji než na dvojce, nyní jdeme již na druhé osmifinále, které předvedou Japonci a Španělé.
První osmifinále je minulostí, Michael Korrel zapisuje po defenzivní kumikatě třetí šido a prohrává s Aleksandarem Kukoljem. Srbové celkově vítězí 4:2.
Opakovat se bude duel mezi Mukim a Batzajou, který rovnou začíná zlatým skóre. První duel vyhrál mongolský judista.
Až 23. dáma ratingu Amarasichan poráží poměrně překvapivě Izraelku Herškovou. Jediným bodem zápasu bylo mongolské wazari za uširo-kesa-gatame. Mongolka tak vyrovnává na celkových 3:3 a jeden z duelů se bude muset opakovat.
Mongolsko po ipponu Batzaje proti Mukimu za ko-soto-gake snižuje po 2 minutách a 39 sekundách na 2:3.
Vzápětí jdou ovšem Srbové bleskově do vedení, po sedmi sekundách si Milica Žabićová připsala seoi-nagu a po držení prostřednictvím kuzure-kesa-gatame poráží Marit Kampsovou.
Velmi vyrovnaný duel přinesl také druhý duel, po 6 minutách a 53 sekundách je po třetím šidu, tentokráte za obrannou kumikatu, vyloučen Noel van T End a Nemanja Majdov tak vydřel bod pro Srby. Stav kola je vyrovnaný 2:2.
Gili Šarirová z Izraele viděla v duelu s Mongolkou Lchagvatogoo tři napomenutí za pasivitu a po 6 minut a 15 sekund trvajícím mači Mongolsko snižuje na 1:3.
Izrael po dlouhém mači Tohara Butbula a Baschua Jondonperenleiho zvyšuje po 5 minutách a 33 sekundách díky ipponu za ko-uči-makikomi na 3:0.
Po 80 sekundách si Nizozemci berou náskok zpět, van Leishoutová zapisuje proti Perišićové ippon za ude-hišigi-ude-gatame.
Strahinja Bunčić srovnává v zápase s o poznání lehčím Tornikem Tsjakadoeou na celkových 1:1, zapsal totiž ippon za uči-matu-gaeši.
Julie Beurskensová poráží Milicu Nikolićovou na ippon za sumi-gaeši již po 25 sekundách.
Dále se posouváme poněkud asymetricky, na prvním tatami totiž začne duel osmifinálový, který svedou Nizozemci a Srbové.
Izrael zvyšuje na 2:0, Timna Levyová Nelsonová svůj ippon za joko-šiho-gatame načasovala přesně na 4:00. Sosorbaram Lchagvasuren je poražena.
Vítězství Španělska v tomto kole je již jisté, Cristina Cabana Perezová zapisuje dvě wazari za sumi-gaeši a tate-šiho-gatame a další dva duely se tak již konat nebudou. Španělsko vítězí 4:0 a postupuje do dalšího kola, kde změří síly s Japonskem.
Španělská dominance pokračuje, David Garcia Torne zapsal nad Iráncem Mohammadem Rašnonežadem dvě wazari za kata-gurumu a favorit duelu, tedy Španělsko, vede již 3:0.
Mezitím se Peter Palčik z Izraele zapsal do dějin zápasu cenným obratem. 62 sekund před koncem totiž Mongol Gončisuren Batchujag zapsal wazari za sasae-curikomi-aši, jenže 24 sekund před případným triumfem Mongola dokázal Palčik technikou curi-goši zapsat ippon.
Také druhý duel končí bleskovým vítězstvím Španělska. Ariane Torová Solerová dokázala hodit Syřanku Dahoukovou na zem pomocí sasae-curikomi-aši a následně ji udržela po dobu deseti sekund technikou joko-šiho-gatame. Španělsko vede 2:0.
Nikoloz Sherazadishvili dle očekávání poráží Syřana Adnana Chankana na ippon za uči-matu již po 54 vteřinách zápasu.
Favority prvního mače jsou jednoznačně Španělé, ve druhém mači se o kousek papírově lépe jeví Izrael.
Na druhém tatami bude mezitím zápasit Mongolsko proti Izraeli.
Jdeme na to, jako první nás čeká souboj Španělska a Olympijského uprchlického týmu. Ten je složen ze dvou Iránců, dvou Syřanů a dvou Afghánců.
V tomto onlajnu vás dovedeme přes semifinálové zápasy, duely o bronz a finále pak následují od 16:00 v samostatném přenosu.
Každý tým je složen z dohromady šesti judistů a judistek, kteří jsou z kategorií mužů do 73, 90 a nad 90 kilo a žen do 57, do 70 a nad 70 kilo. Pro tuto soutěž existuje speciální výjimka díky níž je povoleno účastnit se vyšší váhové kategorie než do které standardně spadáte (například 50 kilová žena, která se jinak účastnila individuálně kategorie do 52 kil se v tomto formátu může účastnit kategorie do 57 kilo).

V každém zápase tedy uvidíme šest kol, za výhru je vždy udělen jeden bod. V případě remíze 3:3 je náhodně zvolena jedna z kategorií a judisté či judistky z této kategorie si svůj zápas zopakují a rozhodnou tak o postupujícím. Rozhodne nicméně již jakákoliv bodovaná technika, začíná se rovnou zlatým skóre.
Rozpis
1. kolo:
Španělsko vs. Olympijský uprchlický tým
Mongolsko vs. Izrael
Itálie vs. Maďarsko

osmifinále:
Japonsko vs. Španělsko/Olympijský uprchlický tým
Nizozemsko vs. Srbsko
Německo vs. Rakousko
Kazachstán vs. Brazílie
Francie vs. Mongolsko/Izrael
Jižní Korea vs. Turecko
Gruzie vs. Itálie/Maďarsko
Uzbekistán vs. Kanada
Vážení, hlásí se Paříž! V rámci tohoto onlajnu budete v sobotu 3. 8. od 8:00 moci sledovat dopolední duely smíšených judistických družstev. Startovní listiny stejně jako další podstatné informace vám dodáme co nejdříve.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 08:00.

Smíšené týmy

koniec udalosti

Späť na online


Štatistiky:
Výsledky
1. kolo:
Španělsko 4:0 Olympijský uprchlický tým
Mongolsko 3:4 Izrael
Itálie 4:1 Maďarsko

osmifinále:
Japonsko 4:3 Španělsko
Nizozemsko 2:4 Srbsko
Německo 4:1 Rakousko
Kazachstán 2:4 Brazílie
Francie 4:0 Izrael
Jižní Korea 4:1 Turecko
Gruzie 3:4 Itálie
Uzbekistán 4:0 Kanada

čtvrtfinále
Japonsko 4:1 Srbsko
Německo 4:3 Brazílie
Francie 4:1 Korea
Itálie 4:2 Uzbekistán

opravy
Srbsko 1:4 Brazílie
Korea 4:2 Uzbekistán

semifinále
Japonsko 4:0 Německo
Francie 4:1 Itálie