Menu

Ďalšie

Olympijské hry - pozemný hokej - ženy

Austrálie – Čína

2:3

koniec udalosti (1:1, 0:1, 1:1, 0:0)

05.08.2024, 10:00 • Stade Yves-du-Manoir, Paříž - Colombes • Štvrťfinále • Adam Kročil cz

45

Tým Austrálie právě vstřelil branku!
Tentokrát se již hráčky Austrálie dočkaly. STEWARTOVÁ vypálila z velké dálky a její střelu do sítě smolně protečovala bránící He.

35

Tým Číny právě vstřelil branku!
Tvrdý úder pro Australanky. Hráčky Číny opět zahrozily po trestném rohu. A přestože si brankářka sáhla na první střelu, tak při zakončení ČUNG do horní části branky již byla bezmocná.

20

Tým Číny právě vstřelil branku!
Prakticky z ničeho teď Čína vstřelila svou druhou branku v zápase. Po přihrávce do přehuštěného prostoru hráčkami ve žlutých dresech, míček nešťastným odrazem propadl před TAN, která se svým zakončením nemýlila.

11

Tým Číny právě vstřelil branku!
Na gólovou odpověď nebylo třeba dlouho čekat. I hráčky Číny dostaly možnost předvést svůj um z trestného rohu. Přihrávka letěla na hůl MA, jež si poradila sama a vystřelila přesně k levé tyči.

10

Tým Austrálie právě vstřelil branku!
Tak to byla nádhera. I fanoušci jiných sportů museli ocenit, jak precizně Australanky rozebraly obranu Číny a vybojovaly trestný roh po akci, která sama o sobě mohla skončit gólem. Po trestném rohu přišla střela z dálky, kterou ještě brankářka zastavila. Na dorážku ARNOTTOVÉ již neměla nárok.

Austrálie – Čína

2:3

koniec udalosti (1:1, 0:1, 1:1, 0:0)

Späť na online


Rozhodca: Rostron, Venter (RSA)

Štatistiky:
Branky a úvodní sestavy:
Branky: 10. Arnottová, 45. Stewartová - 11. Ma, 20. Tan, 35. Čung

Austrálie: Bartramová - Colwillová, Squibbová, Somervillová - Perisová, Lawtonová, Kershawová, Nobbsová (C), Claxtonová, Williamsová - Arnottová - Náhradníci: Stewartová T.- Youngová, Taylorová, Greinerová - Stewartová G.

Čína: Jie - Ku, Jang, Ou (C) - Ma, Li, Tan, Cou, Čchen Jang, Sü - Čung - Náhradníci: Tchan - Čang, Che, Fan - Čchen I