Menu

Ďalšie

Olympijské hry - pozemný hokej - ženy

Nizozemsko – Velká Británie

3:1

koniec udalosti (1:0, 1:1, 0:0, 1:0)

05.08.2024, 17:30 • Yves-du-Manoir Stadium 1, Paříž • Štvrťfinále • Matěj Skula cz

46

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Výborný vstup Nizozemek do poslední části hry! Samostatný průnik Marie Verschoorové až před branku Británie nevyšel, brankářka Pritchardová totiž míček vyrazila, ale jen k LUNĚ NOI FOKKEOVÉ, která už poté neměla zblízka problém doklepnout balonek do sítě – 3:1.

43

Felice Albersová se výborně kolem brankové čáry dostala až před brankářku Pritchardovou, kterou ale nedokázala překonat.

33

Další šance Nizozemek. Po hezké přihrávce do střeleckého kruhu přihrála Albersová aktivní Burgové, která se snažila zase vystřelit. To se jí povedlo, poté dokonce dostala možnost i dorážky, tu však poslala jen do boční stěny branky.

30

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Nizozemky si berou vedení zpět! Pokus Yibbi Jansenové vyrazila brankářka Pritchardová jen do souboje, který vyhrála Maria Verschoorvá pro LUNU NOU FOKKEOVOU a ta poté propálila vše, co jí stálo v cestě – 2:1. Britky se poté pokusily zvrátit rozhodnutí s pomocí videa, to ale britský protest zamítlo.

23

Nebezpečnou akci Nizozemska vedla středem Jochemsová, která poté ještě nahrála Albersové, jejíž pokus byl zastaven nohou, a to znamená jediné – trestný roh.

20

Velká Británie právě vstřelila branku!
A z trestného rohu je vyrovnáno! Pokus Amy Costellové byl ztečován příhodně pro HANNAH FRENCHOVOU, která poté v pádu překonává brankářku Veenendaalovou – 1:1.

17

Střelu Yibbi Jansenové ale vyrazila brankářka Pritchardová a Veenová následně jen promáchla.

1

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Tak to bylo rychlé! Výborný pas zpoza střeleckého kruhu od nejlepší nizozemské střelkyně Jansenové našel XAN DE WAARDOVOU, která si míček stáhla ze vzduchu a poté nedala z úhlu šanci brankářce Pritchardové zasáhnout – 1:0.

Nizozemsko – Velká Británie

3:1

koniec udalosti (1:0, 1:1, 0:0, 1:0)

Späť na online


Rozhodca: Irene Presenquiová (ARG), Liou Siao-jingová (CHN)

Štatistiky:
Sestavy
Nizozemsko: Veenendaalová - Moesová, de Waardová (C), Jansenová, van Laarhovenová, Albersová, Verschoorová, Koolenová, Matlaová, Burgová, Sandersová
Náhradnice: Fokkeová, Postová, Jochemsová, Veenová, Nunninková
Trenér: Paul van Ass

Velká Británie: Pritchardová - Roperová, Tomanová, Frenchová, Robertsonová, Howardová, Ansleyová, Pearneová-Webbová (C), Hamiltonová, Owsleyová, Peelová
Náhradnice: Jonesová, Costellová, Watsonová, Petterová, Cracklesová
Trenér: David Ralph
Branky
1. de Waardová, 30. Fokkeová, 46. Fokkeová - 20. Frenchová