Menu

Ďalšie

Olympijské hry - športová gymnastika

Kladina – ženy

Vítěz: A. D'Amatová (ITA)

koniec udalosti

05.08.2024, 12:40 • Finále • Jan Vojkůvka (@JanVojkuvka) cz

Takže olympijskou šampionkou je zcela neočekávaně Alice D'Amatová z Itálie! Jak vidno, nic není nikdy jasné, dokud nerozhodnou rozhodčí.

8

Ale pozor! Obtížnost sestavy Rebecy Andradeové byla pouze 5,7, což ji nakonec stojí medaili! Za provedení totiž dostala 8,233 kvůli několika menším škobrtnutím, byť velkou chybu neudělala, a se známkou 13,933 je čtvrtá! Andradeová měla o 4 desetiny nižší náročnost sestavy než v kvalifikaci, což je překvapení. Něco jí v sestavě muselo chybět.

8

Rebeca Andradeová z Brazílie odcvičila svou sestavu perfektně a atakuje zlatou olympijskou medaili! Brazilka zatím na této olympiádě získala dvě stříbra a jeden bronz.

7

Simone Bilesová měla náročnou sestavu, měla výtečné provedení toho, co dokázala odcvičit, zejména závěr byl fenomenální. Ale pád při trojkombinaci sráží její známku na 13,100 bodu a bude na kladině bez medaile! Američanka vraždí pohledem, ale stále může olympiádu zakončit vítězně na prostných.

7

Bilesová spadla během trojkombinace prvků!

6

Italská reprezentantka, která v kvalifikaci obdržela 13,866 bodu a byla sedmá, bude mít medaili! Za sestavu na kladině získala 14,366 bodu, když měla nižší náročnost sestavy, ale výtečné provedení!

2

Sunisa Leeová dostává 13,100 bodu a bude dnes bez medaile!

Kladina – ženy

Vítěz: A. D'Amatová (ITA)

koniec udalosti

Späť na online