Menu

Ďalšie

Olympijské hry - pozemný hokej - ženy

Japonsko – Čína

0:5

koniec udalosti (0:0, 0:4, 0:0, 0:1)

29.07.2024, 10:30 • Stade Yves-du-Manoir, Colombes • Skupina A • Martin Augustin (@ogy_16) cz

55

Čína právě vstřelila branku!
Proměněný trestný roh! Ke střele se dostala KU PING-FENG, která mířila do horní části branky a Nakamuraová zvedala ruce nad hlavu pozdě. Druhý gól pro Ku v zápase.

45

Nakonec ještě příležitost Číny. Čchen I nahrávala z levé strany pod sebe Cou Mej-žung, která v pádu usměrnila míček těsně vedle.

24

Čína právě vstřelila branku!
Číňanky ve druhé čtvrtině úplně zlomily japonský odpor! Po trestném rohu střílela KU PING-FENG. Balónek ještě holí tečovala bránící hráčka a přizvedla ho mimo dosah Nakamuraové – 0:4.

23

Čína právě střelila branku!
Číňanky přidávají třetí gól a směřují k výhře! Japonky nejprve zachránila branková konstrukce po teči Čang, z další akce ale inkasovaly. Rána MA NING z hranice brankoviště zapadla k pravé tyči. Následně se ještě u videa řešilo, zda střelkyně nepřešlápla do brankového území, ale vše bylo v pořádku.

19

Čína právě vstřelila branku!
Je tu druhý gól zápasu! Po nástřelu z levé strany se míček před brankou odrazil k LI CHUNG, která ho posunula za záda již ležící a bezmocné Nakamuraové – 0:2.

16

Čína právě vstřelila branku!
Tento trestný roh Číňanky zužitkovaly a ujímají se vedení! ČUNG ŤIA-ČCHI se prosadila přízemní střelou kolem levé nohy brankářky.

14

Maj Torijamaová si zaběhla za obranu a postupovala sama na brankářku Jie. Ta vyběhla až na hranici brankoviště. Japonská hráčka ji udělala kličku, ale mezitím situaci dostihly další bránící hráčky a zakončení Japonky dokázaly zablokovat!

10

První a velká šance Číny! Ma Ning vymyslela z pravé strany nástřel na zadní tyč, kde se v pádu snažila dopravit míček do volné branky Cou Mej-žung. Na dlouhou hokejku však netrefila přesně!

4

Japonky zahrávaly hned tři trestné rohy v řadě! Po tom posledním měla Sakurako Omotová možnost v podobě dorážky z bezprostřední blízkosti, ale míček za padající Jie Ťiao nedostala.

Japonsko – Čína

0:5

koniec udalosti (0:0, 0:4, 0:0, 0:1)

Späť na online


Rozhodca: Rostronová, Venterová (RSA)

Štatistiky:
Branky a sestavy:


Branky: 16. Čung, 19. Li, 23. Ma, 24. Ku, 55. Ku

Japonsko: Nakamuraová - Asajová, Suzukiová, Ojkawaová, Ogawaová - H. Nagajová, Šimadaová - J. Nagajová (C), Kobajakawaová, Moriová, Torijamaová.
Náhradnice: Kozukaová, Tanakaová, Urataová, Omotová, Hasegawaová.

Čína: Jie - Ku, Jang, Ou (C) - Ma, Li, Tan, Cou, Čchen Jang, Sü - Čchen I.
Náhradnice: Čang, Čchen I, Che, Fan, Tchan, Čung.