Menu

Ďalšie

Olympijské hry - streľba

Trap – muži

koniec udalosti

29.07.2024, 09:30 • Chateauroux Shooting Center • Ján Polák

14:12

Kvalifikácia v trape mužov bude pokračovať opäť zajtra poslednými dvomi kolami, z ktorých Vám opäť prinesieme prenos. Na dnes vám ďakujeme za sledovanie. (14:12:07)

14:06

Tretie kvalifikačné kolo je na konci. Zatiaľ najlepšie si počínajú Švéd Levin-Andresson a Austrálčan Willett, ktorí zo 75 výstrelov mali iba jednu chybu. Tá u oboch prišla v druhom kole. V tesnom závese za nimi je osmička strelcov, ktorí majú v doterajšom priebehu zatiaľ dve chyby. Pripomíname, že do finále postupuje iba najlepších šesť po piatich kolách kvalifikácie. Strelci tak majú pred sebou ešte 2 kvalifikačné kolá, spolu 50 výstrelov.

13:51

Marián Kovačócy má odstrieľané aj tretie kolo, v ktorom napokon robí jednu chybu. jeho celková bilancia je momentálne 70/75. Ak sa nič nepredvídané nestane, ani stopercentný výkon v dvoch zvyšných kolách mu na finále stačiť nebude.

11:52

Slovenský reprezentant mal veľmi solídne druhé kolo, keď minul iba jeden terč a pripísal si 24 bodov. Po dvoch kolách kvalifikácie je na 23. mieste.

11:35

Marián Kovačócy má zatiaľ po dvoch stanoviskách v druhom kvalifikačnom kole plný počet 10 presných zásahov.

Marián Kovačócy si žiaľ pripísal v poslednom výstrele úvodného kola kvalifikácie ďalšiu chybu a zatiaľ má bilanciu 22/25.

Strieľať už začal aj náš Marián Kovačócy, po deviatich výstreloch má zatiaľ na svojom konte dve chyby.

Trap – muži

koniec udalosti

Späť na online


Štatistiky:
Kvalifikácia aj s Kovačócym
Kvalifikácia prvej brokovej disciplíny na LOH v Paríži - trape mužov. V kvalifikačnom kole sa predstaví 30 trapistov, medzi ktorými nebude chýbať ani Slovák Marián Kovačócy.