Menu

Ďalšie

Olympijské hry - box

Popoludňajší program

koniec udalosti

29.07.2024, 15:30 • Arena Paris Nord • Michal Hromas cz

8

Džamílí-Dini Abúdú Moindze postupuje do čtvrtfinále! Do večera si ještě musí počkat na svého soupeře.
Třetí kolo viděli stejně jako to první čtyři z rozhodčích pro Francouze a jen argentinský sudí pro Alžířana. Tentýž sudí tak měl celkový výsledek ve prospěch Qádího, naopak zbylí čtyři jasně 30:27 pro Abúdú Moindzeho.

7

Bachodir Jalolov pochopitelně získává také třetí kolo (u tří rozhodčích znovu 10:8) a postupuje dál! Umaru Šihovi se při odchodu z ringu motají nohy a nejspíš je vůbec rád, že došel do bodového rozhodnutí.

6

Přichází druhé a rychle také třetí počítání Ukrajince, což znamená konec!
Teremoana Teremoana naprosto suverénně postupuje do čtvrtfinále, kde se utká s lepším z dvojice Šiha nebo Jalolov.
Australan předvedl opravdu skvělý výkon, který stylem velmi připománal počínání Tysona Furyho.

5

Třetí kolo získal u všech bodových Bunjong Sinsiri a díky tomu postupuje do čtvrtfinále, kde si to o postup do medailových bojů rozdá s Erislandym Álvarezem!

4

Erislandy Álvarez Borges vítězí jasně 30:27 u všech pěti rozhodčích a postupuje tak do čtvrtfinále, kde na něj čeká vítěz duelu, který přijde na řadu již za pár minut.

3

Třetí kolo viděli dva rozhodčí vyhrát Al-Kisbeha, tři jeho soupeře. Nutno podotknout, že ve třetím kole Úmíhá skoro nedal přesný úder, naopak sám jich inkasoval snad několik desítek a pouze utíkal.
Súfján Úmíhá vyhrává osmifinále u tří rozhodčích 29:28 a u dvou dokonce 30:27. Ve čtvrtfinále na něj čeká Maďar Richárd Kovács.

2

Duel je u konce a všech pět rozhodčích vidělo vyhrát 30:27 Kellie Harringtonovou! Ta může slavit postup do čtvrtfinále, kde ji čeká buď Sadikuová z Kosova nebo šestá nasazená Kolumbijka Valdésová.

1

Čtvrtá nasazená žena v kategorii do 60 kilogramů Cynthia Ogunsemiloreová z Nigérie neprošla dopingovou zkouškou a je tak diskvalifikována!
Do čtvrtfinále tedy bez boje postupuje Tchaj-wanka Š'-i Wu. Tam se utká s Marií José Palaciosovou z Ekvádoru.

Popoludňajší program

koniec udalosti

Späť na online