Menu

Ďalšie

Olympijské hry - horská cyklistika

Individuálne preteky – muži

koniec udalosti

29.07.2024, 14:10 • Elancourt Hill, Paříž • Michal Sklenařík cz

8.kolo

Ondřej Cink dojíždí na celkovém 25. místě se ztrátou 6 minut a 6 sekund.

8.kolo

Victor Koretzky dojíždí na druhém místě se ztrátou 9 sekund, na třetím místě je poté Alan Hatherly, který ztratil 11 sekund.

Vítěz Thomas Pidcock.

8.kolo

Thomas Pidcock se tak stává vítězem a může slavit zlato!

8.kolo

Victor Koretzky nastupuje a snaží se ujet ostatním, ale Thomas Pidcock se stále vcelku drží na dosah Francouzovi.

8.kolo

Závodníci najíždí do posledního kola závodu a začíná se nám zde trochu taktizovat. Hatherly už si dojel Pidcocka s Koretzkym, a tak jedou zase ve třech!

7.kolo

Thomas Pidcock nyní spolu s Hatherlym sjíždí lesní sjezd po kládách a kořenech a rozdíl na Koretzkého snížili už na pouhých 9 sekund!

7.kolo

Victor Koretzky po nájezdu do 7. kola figuruje stále na prvním místě, ale Hatherlyho již dojel Thomas Pidcock. Pidcock tak jede na druhém místě a Hatherly je třetí. Ti ztrácí na Koretzkého 17 sekund.

6.kolo

Victor Koretzky najel do 6. kola na 1. místě. Jeho náskok na druhého Alana Hatherlyho je 13 sekund. O třetí místo stále bojuje skupina šesti závodníků v čele s Thomasem Pidcockem. Ta ztrácí zhruba 40 sekund.

5.kolo

Máme za sebou polovinu závodu, na první místě jede Victor Koretzky, který má 10 sekund náskok na Hatherlyho. O třetí místo pak bojuje skupinka tří závodníků, ve které je Flueckiger, Gaze a Aldridge, kteří ztrácí 20 sekund.

4.kolo

Thomas Pidcock měl pravděpodobně technický problém a musel zajet do servisní zóny. Tam ztratil celkem spoustu času a propadl se až na 9. místo, kdy ztrácí 36 sekund na prvního Koretzkého.

4.kolo

Při nájezdu do čtvrtého kola je na prvním místě Thomas Pidcock, druhý je Victor Koretzky. Na třetí místě je poté v čele pronásledující skupiny Mathias Flueckiger a ti ztrácí 12 sekund.

3.kolo

Při nájezdu do třetí kola je na prvním místě Flueckiger, druhý Pidcock, třetí Koretzky a čtvrtý Nino Schurter. Ondřej Cink je nyní na 17. místě se ztrátou 30 sekund na čelo závodu.

2.kolo

Startovní pole najelo do druhého kola, na prvním místě zatím figuruje Alan Hatherly. Na druhé pozici jede Charlie Aldridge, třetí je Flueckiger a čtvrtý Schurter. Ondřej Cink je zatím 17. místě.

Individuálne preteky – muži

koniec udalosti

Späť na online