Menu

Ďalšie

Olympijské hry - box

Do 57 kg – ženy

koniec udalosti

04.08.2024, 15:30 • Štvrťfinále • Michal Jelínek cz

Po Tchaj-wance Lin Jü Tching a Turkyni Esře Yildizové Kahramanové jsme tedy v olympijském turnaji boxerek do 57 kg poznali zbylé dvě semifinalistky. Právě Filipínka Nesthy Peteciová a Polka Julia Szeremetová se proti sobě utkají o jedno z finálových míst. (16:09:22)

Portorické reprezentantce se tu polskou povedlo ve třetím kole několikrát zahnat k provazům a poměrně silně ji udeřit. Na obrat jí to však nestačilo. Julia Szeremetová totiž v klidu pohlídala pohlídala zbytek pro ni se dobře vyvíjejícího utkání a Ashleyann Lozadaovou Mottaovou překonala na body 5:0.
Lozadaová Mottaová zatím úplně nedokáže najít recept na pohyblivý boxerský výkon Szeremetové. Ta směřuje k jasnému vítězství na body, pokud udrží svůj aktivní styl i nadále.
Sledujeme o poznání rozvážnější duel, než byl ten předchozí. Určité náznaky snahy zasypat soupeřku sérií účinných úderů jsme nicméně zaznamenali, a to spíše ze strany Polky. Ta z hlediska udělených bodů Portoričanku v prvním kole jednoznačně předčila.

Duel Ashleyann Lozadaové Mottaové a Julie Szeremetové právě začal.

Třetí kolo nepřineslo zásadní zvrat, ač Číňanka Sü C'-čchun bojovala až do konce a v závěrečné tříminutovce přesvědčila dva rozhodčí, aby se dílčím poměrem 10:9 bodově přiklonili na její stranu. Na vítězství to ale nestačilo. Filipínka Nesthy Peteciová vyhrála v konečném skóre na body jasně 5:0.
Na průběhu souboje a bodovém hodnocení se během druhého kola moc nezměnilo. Peteciová je tedy zatím na dobré cestě postoupit přes Sü do semifinále. Uvidíme, co přinese zbylé dění zápasu.
Obě boxerky vstoupily do utkání vcelku aktivně a snažily se svoji soupeřku mnohokrát udeřit. Filipínská reprezentantka se v průběhu úvodních tří minut na okamžik ocitla na zemi, protože špatně došlápla. Je však v pořádku a v boji pokračuje. Navíc její výkon na všechny rozhodčí působil v prvním kole přesvědčivě a nad svojí čínskou protivnicí má bodově navrch.

Duel Nesthy Peteciové a Sü C'-čchun právě začal.
Dobrý den, v nedělním odpoledním programu olympijských her v Paříži dojde ke dvěma čtvrtfinálovým zápasům turnaje boxerek v kategorii do 57 kg.

V úvodním duelu tohoto přenosu se proti sobě postaví Nesthy Peteciová z Filipín a Sü C'-čchun z Číny. Následně se v ringu představí Ashleyann Lozadaová Mottaová z Portorika a Julia Szeremetová z Polska.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 15:30.

Do 57 kg – ženy

koniec udalosti

Späť na online


Štatistiky:
Zápasy
Nesthy Peteciová (PHI) – Sü C'-čchun (CHN) WP 5:0
Ashleyann Lozadaová Mottaová (PUR) – Julia Szeremetová (POL) WP 0:5