Menu

Ďalšie

Olympijské hry - box

Do 75 kg – ženy

koniec udalosti

31.07.2024, 17:06 • Osemfinále • Jiří Polášek (@Pol45Jiri) cz

Za námi jsou dva zápasy. Z postupu se raduje domácí boxerka Davida Michelová a Cindy Winner Djankeu Ngambaová. Nyní se přesunujeme na čtvrtfinále ženskéhoho boxu v kategorii do 60 kg. (17:57:35)

Program boxu žen do 75 kg je u konce.
Baison Manikonová (THA) vs Davina Michelová (FRA)

První kolo bylo spíše oťukávací. Obě boxerky ale trefily pár hezkých úderů napřímo. Sudí 1 volil pro Thajku, ostatní se shodli na domácí Boxerce. V druhém kole došlo k několika klinčům, kdy Thajka boxovala i do hrudi, na což Francouzka nebyla viditelně úplně připravená. Domácí boxerka ale byla jinak viditelně aktivnější a trefovala se do hlavy soupeřky jak háky, tak několikrát taky napřímo. Všichni sudí se shodli, že druhé kolo jde jednoznačně pro ni. Stejně tomu bylo i v tom třetím, a tak Francouzka slaví výhru 5:0 a postup.
Tammara Amanda Thibeaultová (CAN) vs Cindy Winner Djankeu Ngambaová (EOR)

Aktivní úvod od obou boxerek. První kolo bylo docela vyrovnané, což podtrhlo i to, že se všichni sudí neshodli. Sudí číslo čtyři viděl lépe výkon Ngambaové, ostatní si jako vítězku kola zapsali Thibeaultovou. Ještě vyrovnanější pak byl druhé kolo, kde sudí 1 a 3 rozdali body Thibeaultové, ale další tři sudí zase Ngambaové, která trefila několik opravdu tvrdých ran. Vyrovnané zápolení se nakonec rozhodlo ve třetím kole, většina rozhodčích zvolila Ngambaovou, která tak nakonec vyhrála v poměru 3:2 a slaví postup do dalšího kola.

Osmifinálový program žen do 75 kg začíná.
Vítám vás u dnešního pokračování osmifinále žen v boxu do 75 kilogramů. V tom nás čekají dva souboje. V 17:06 startuje duel Kanaďanky Tammary Amandy Thibeaultové z Kanady s Cindy Winner Djankeu Ngambaovou z Refugee týmu, a od 17:22 se utká Thajka Baison Manikonová s Francouzkou Davinou Michelovou.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 17:06.

Do 75 kg – ženy

koniec udalosti

Späť na online